fbpx
Loading cursuri
  • Acest curs a trecut.

WINE & PAINT NIGHT OUT – LA SEDIU

Bucurați-vă de o seară plină de pasiune și creativitate, unde vinul se întâlnește cu pictura la Art & Hobby Studio!

Alăturați-vă nouă vineri, 14 iunie 2024, pentru un eveniment special: Wine & Paint Night Out.

🕖 Ora: 19:00

⏳ Durată: 1 oră și 30 de minute

Experimentați o combinație inedită de senzații artistice și senzoriale, unde aromele vinurilor se împletesc cu nuanțele vibrante ale culorilor acrilice.

Desfășurare:

Un artist stă în fața participanților și arată pas cu pas cum se pictează un tablou în culori acrilice pe pânză pornind de la o imagine aleasă în prealabil. Pe parcursul evenimentului acesta va trece și printre participanți să ofere informații punctuale acolo unde este cazul.  Evenimentul este unul recreativ-distractiv, nu trebuie să vă faceți griji că nu vă veți descurca.

 

Nu este necesară experiență în pictură! Artistul nostru vă va îndruma cu răbdare și profesionalism în fiecare pas al drumului, astfel încât să creați ceva cu adevărat unic și personal.

La sfârșitul serii, veți pleca acasă nu doar cu o operă de artă pe care ați creat-o cu mâinile voastre, ci și cu amintiri de neuitat.

Acest eveniment este destinat tuturor celor care doresc să evadeze din rutina zilnică și să se conecteze cu partea lor creativă într-un mediu prietenos și relaxant.

💰 Prețul de participare este de 130 lei, care include toate materialele necesare pentru pictură, precum și două pahare de vin.

🎟️ Vârsta minimă pentru participare: 18 ani

👥 Număr minim de participanți: 6

👥 Număr maxim de participanți: 15

Alege imaginea preferată pentru “Wine & Paint Night Out” din 14 iunie 2024. Imaginea cu cele mai multe voturi va fi selectată pentru a fi reprodusă la eveniment. Votul se face prin menționarea imaginii preferate în secțiunea “GRUPĂ” a formularului de înscriere.

iunie 14 2024

Detalii

Dată 14 iunie
Ore 19:00 - 20:30
Cost: 130lei
Categorii Curs: , ,
Profesor Bianca Radu
Vârsta 18 ani+

Adresa

Art & Hobby Studio

Str. Occidentului, nr.33 sector 1
Bucuresti, Bucuresti 010984 Romania

+ Harta Google

Telefon

0761.422.673 0760.242.444

Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Rezervările s-au închis