fbpx

 

🎨 Bine ați venit la Atelierele Creative pentru Săptămâna Altfel! 🌟

Suntem încântați să vă prezentăm o gamă variată de ateliere creative pentru copii, concepute special pentru a aduce bucurie, creativitate și învățare în Săptămâna Altfel. Fiecare atelier oferă oportunități unice de dezvoltare a abilităților și de exprimare creativă pentru cei mici.

 

Atelier de pictat tricouri 🖌️

La acest atelier, copiii vor avea ocazia de a deveni designeri vestimentari. Fiecare copil va picta un tricou pus la dispoziție de noi folosind culori speciale rezistente la spălare. Ei vor învăța despre combinații de culori, compoziție și vor crea tricouri unice, reprezentându-și personalitatea și stilul.

 

Atelier de modelaj în lut 🏺

În acest atelier, copiii vor intra în lumea modelajului cu lut. Vor învăța tehnici de modelare, cum ar fi crearea formelor și texturarea. Această experiență le va dezvolta imaginația și abilitățile artistice, iar rezultatele finale vor fi opere de artă tridimensionale proprii.

 

Atelier de pictat ceasuri de perete din lemn 🕰️

La acest atelier, copiii vor avea șansa de a-și personaliza propriile ceasuri de perete din lemn. Ei vor învăța să utilizeze culorile și pensulele pentru a crea design-uri unice. Această activitate nu numai că dezvoltă creativitatea, dar și responsabilitatea, deoarece copiii vor avea grijă de timpul lor.

 

Atelier de jucării din șosete 🧦

La acest atelier, copiii vor descoperi că obiectele uzuale pot deveni jucării magice. Ei vor învăța să creeze și să decoreze jucării din șosete vechi, stimulând creativitatea și dezvoltând abilitățile manuale. Copiii vor fi mândri de jucăriile pe care le-au creat cu propriile mâini.

 

Atelier “Cufărul magic” 📦

Cei mici vor decora cu drag o cutiuță din lemn, folosind culori acrilice și tehnica decoupage. Această cutiuță va deveni locul perfect pentru a păstra secretele sau comorile lor. Copiii vor învăța tehnici de pictură și vor dobândi priceperea de a crea decorațiuni personalizate.

 

Atelier de pictat căsuțe pentru păsări din lemn 🐦

Copiii vor învăța tehnici de pictură și vor decora cu pasiune căsuțe din lemn pentru păsări. Aceste căsuțe pot aduce natura mai aproape de casă și vor oferi o experiență minunată de observare a păsărilor. Prin această activitate, copiii învață să fie responsabili față de mediul înconjurător și să se conecteze cu natura.

 

Atelier de decorat măști 🎭

La acest atelier, copiii vor putea alege măști și le vor personaliza folosind culori acrilice, sclipici și panglici. Ei vor experimenta cu forme și culori pentru a crea măști unice, potrivite pentru o petrecere tematică sau doar pentru a se juca.

 

Atelier de pictat șepci 🧢

Șepcile personalizate sunt întotdeauna în tendință. La acest atelier, copiii vor învăța să-și personalizeze propriile șepci folosind culori pentru textile rezistente la spălare. Ei vor putea crea design-uri care să își reprezinte stilul și interesele personale.

 

Atelier de pictat pușculițe 💰

La acest atelier, copiii vor crea pușculițe personalizate, motivându-i să economisească bani pentru a-și umple pușculițele cât mai repede. Această activitate dezvoltă responsabilitatea financiară și îi învață să își gestioneze banii într-un mod distractiv.

 

Atelier de SLIME 🌈

Copiii vor învăța secretul rețetei pentru a-și crea propriile slime-uri pufoase, parfumate, lipicioase și sclipicioase. Această activitate dezvoltă abilitățile de măsurare și amestecare și oferă copiilor o experiență senzorială captivantă.

 

Atelier de pictură pe sticlă 🍶

La acest atelier, copiii vor experimenta pictura pe sticlă, creând opere de artă unice pe diferite obiecte din sticlă. Ei vor învăța tehnici de pictură pe sticlă și vor crea obiecte decorative sau cadouri personalizate.

 

De ce să ne alegeți pe noi? 🌟

  • Experiență vastă: Avem o experiență bogată în organizarea de ateliere creative pentru copii, garantând o experiență de învățare și distracție de calitate.

   

  • Instruitori calificați: Instruitorii noștri sunt calificați și pasionați de a lucra cu copiii, asigurându-se că aceștia se simt în siguranță și încurajați.

   

  • Varitate de opțiuni: Oferim o gamă variată de ateliere pentru a satisface interesele și pasiunile fiecărui copil.

   

  • Dezvoltare holistică: Atelierele noastre nu numai că încurajează creativitatea, dar și dezvoltă abilități practice și responsabilitate.

   

  • Amintiri de neuitat: Copiii vor pleca cu amintiri și creații unice, care vor rămâne cu ei pentru totdeauna.

   

  • Conexiune comunitară: Atelierele noastre încurajează legătura între copii și comunitatea lor prin activități distractive și educative.

   

  Informatii utile

  Atelierele pot avea loc atât la sediul nostru cât și în alte locații.

  Prețul este:
  – 70 lei/elev – dacă venim în școală pentru o clasă cu minim 25 copii
  – 65 lei/elev – dacă venim în școală pentru două clase cu minim 25 copii fiecare
  – 60 lei/elev – dacă venim în școală pentru trei clase cu minim 25 copii fiecare
  Acesta include toate materialele necesare și doi artiști ce vor îndruma copiii pe parcursul atelierelor.
  Durata: 1 oră
  Pentru oferte personalizate ne puteți scrie la contact@artandhobbystudio.ro