fbpx

Transformați rutina echipei tale într-o experiență plină de energie și creativitate cu Art & Hobby Studio!

Oferim ateliere de team building personalizate, la sediul nostru sau în orice altă locație preferată, menite să aducă un plus de entuziasm și colaborare în echipa voastră.

Descoperiți abilitățile individuale, întăriți sinergia și îmbunătățiți modul de rezolvare a problemelor într-un mod inovator.

Cu noi, arta devine un instrument de gândire “outside the box”, facilitând o comunicare mai profundă și construirea de legături puternice. Fiecare atelier este condus de artiști plastici talentați, oferindu-vă o experiență creativă și distractivă.

Iată câteva propuneri:

WINE & PAINT NIGHT OUT

În cadrul acestui eveniment, fiecare participant va fi ghidat pas cu pas să exploreze tehnica picturii în culori acrilice pe o pânză, rezultând un tablou personal și memorabil.

Pentru a aduce un strop de relaxare și bucurie în atmosferă, am pregătit și o sesiune de degustare de vin. Astfel, vei putea să-ți exprimi creativitatea în timp ce te bucuri de o experiență autentică și distractivă, perfect echilibrată între artă și relaxare.

ATELIER DE PICTAT TRICOURI

Participanții vor pătrunde în lumea fascinantă a picturii pe material textil, folosind culori speciale rezistente la spălare. Fiecare dintre voi va avea ocazia de a personaliza un tricou din bumbac, transformându-l într-o piesă vestimentară unică și autentică.

ATELIER DE PICTURĂ PE CERAMICĂ

Vom transforma obiecte de ceramică în pânze artistice, oferindu-ți ocazia să-ți exprimi liber imaginația și să creezi piese unice. Fiecare participant va descoperi tehnicile specifice acestui mediu. La final, vei pleca acasă cu propriile tale creații, fie că sunt cuptor sau decor.

ATELIER DE LUMÂNĂRIT

Într-un mediu plin de aromă și căldură, vei învăța să creezi lumanări unice, personalizate după propriul gust. Fiecare participant va explora arta lumanărilor, de la alegerea formelor și culorilor până la amestecarea esențelor parfumate și decorațiuni

ATELIER DE TERARII

Într-o atmosferă plină de verdețuri și inspirație, vei avea oportunitatea să-ți construiești propriul terariu, un mic univers în miniatură plin de plante suculente și ornamente decorative.

Fiecare participant va explora arta aranjării terariilor, de la alegerea plantelor potrivite până la compunerea peisajului ideal. Cu indrumare pas cu pas, vei învăța tehnici de plantare, stratificare și decorare, transformând un recipient simplu într-un colț al naturii sub formă de terariu personalizat.

ATELIER DE MĂȘTI VENEȚIENE

Pătrundeți în lumea fascinantă a carnavalului venețian în cadrul atelierului nostru de creație a măștilor venetiene! Într-un decor plin de mister și eleganță, veți avea oportunitatea să vă realizați propria mască, transformând simplul material într-o operă de artă.

ATELIER DE PICTURĂ PE STICLĂ

În cadrul acestui atelier vom face cunoștință cu minunata lume a picturii pe sticlă folosind culori pentru vitraliu. Vă veți aduce contribuția la crearea unui joc al transparențelor coloristice ce oferă distincție, armonie și căldură ambientului cu ajutorul transformării unui obiect ce ne inundă cotidianul de culoare și frumos.

ATELIER DE MODELAJ ÎN LUT

Participanții vor da forma și expresivitate unui material inert, dar foarte ascultător – lutul. Partea practică se va îmbina cu noțiuni teoretice despre forma, volum, proporții, compoziție, textură, stilizare, relația dintre lumină și umbră, dintre plin și gol.

ATELIER DE DECORAT LUMÂNĂRI

Fiecare participant va explora tehnici de decorare, de la simplele detalii până la ornamente elaborate. Vom oferi materiale variate, de la dantelă și panglici la pietre strălucitoare, pentru a vă inspira să creați lumânări unice și personalizate.

Creați-vă propria atmosferă luminoasă cu lumânări decorate cu drag și creativitate.

ATELIER DE DESIGN FLORAL

Într-un mediu plin de arome proaspete și culori vibrante, veți explora arta designului floral și veți învăța tehnici profesionale pentru a crea buchete și aranjamente florale deosebite.

Fiecare participant va avea oportunitatea de a alege flori proaspete și frunze într-o paletă variată, sub îndrumarea noastră atentă. Vom dezvălui secretele echilibrului și compoziției florale, oferindu-vă șansa de a vă crea propriile creații florale unice.

ATELIER DE PICTAT SACOȘE

Transformă o sacoșa obișnuită într-un accesoriu personalizat și expresiv. Prinde pensula creativității și explorează lumea captivantă a picturii pe textile, unde fiecare sacoșă devine o poveste de călătorie colorată și plină de stil.

ATELIER DE TABLOURI CU LICHENI

Vă invităm să vă exprimați creativitatea într-un mod unic, folosind licheni în realizarea tablourilor cu adevărat speciale. Descoperiți farmecul acestor organisme naturale și învățați tehnici inovatoare de integrare a lor în creațiile voastre artistice. Experimentați cu texturi, culori și forme, transformând lichenii în opere de artă autentice. Într-un mediu prietenos și inspirant, vă ghidăm pas cu pas în această călătorie artistică fascinantă. Luați parte la atelierul nostru și aduceți natura în universul vostru artistic!

ATELIER TEHNICA MOZAIC

Echipa noastră de artiști vă va ghida cu pasiune în universul fascinant al mozaicului, oferindu-vă sfaturi practice și tehnici pentru a vă transforma viziunile artistice în realitate. Indiferent dacă sunteți începător sau aveți deja experiență în acest domeniu, veți descoperi bucuria procesului de creație și veți pleca acasă cu o operă de artă personalizată, care vă va reflecta stilul și pasiunea.

ATELIER DE PICTURĂ – TABLOU COLECTIV

Fiecare participant primește un canvas mic, iar împreună vom transforma aceste bucăți individuale într-o capodoperă artistică unitară.

Informații Utile

  • atelierele pot fi organizate în cadrul team building-urilor, a petrecerilor private sau alte evenimente
  • ele sunt adresate începătorilor – artiștii noștri îi vor îndruma pe participanți pe parcursul întregului eveniment
  • lucrările realizate rămân la participanți
  • timpul recomandat pentru un atelier este de 1h30min
  • evenimentele pot avea loc la sediul nostru, în incinta companiei sau în altă locație din București sau din afara lui
  • acestea pot fi însoțite de coffee break-uri, pauze de masă, conferințe etc
  • pot avea loc mai multe activități simultan
  • prețul se stabilește în funcție de numărul de persoane, locație, durată etc
  • ne poți cere ofertă personalizată la contact@artandhobbystudio.ro