fbpx

Art & Hobby Studio poate să aducă energieentuziasm și creativitate în echipa voastră prin evenimente la sediul nostru sau în alte locații.

Dacă ai nevoie ca membrii echipei să lucreze mai inteligent, mai creativ sau doar pur și simplu diferit, vă oferim ateliere dedicate pentru team building ce vă va ajuta să recunoașteți abilitățile individuale, să creați și să solidificați sinergia echipei și să îmbunătățiți abilitatea de a rezolva probleme în feluri diferite.

Fiecare organizație este la fel de bună ca și membrii echipei – persoanele trebuie să colaboreze, comunice, dar să și acționeze, să ia decizii individual pentru a obține rezultate.

Art & Hobby Studio oferă posibilitatea de a folosi arta ca o platformă de a gândi „outside the box” într-o manieră creativă.

Toate ateliere noastre sunt susținute de artiști plastici ce o să îndrume participanții pe parcursul activităților.

Art & Hobby Studio vă oferă următoarele idei pentru un team building reușit:

Compania ta caută o metodă de a stimula creativitatea angajaților săi? Urmărește să sporească legăturile organizatorice și lucrul în echipă? Cauți idei noi și creative?

Art & Hobby Studio poate să aducă energieentuziasm și creativitate în echipa voastră prin evenimente la sediul nostru sau în alte locații.

Dacă ai nevoie ca membrii echipei sa lucreze mai inteligent, mai creativ sau doar pur si simplu diferit, vă oferim ateliere dedicate pentru team building ce vă va ajuta să recunoașteți abilitățile individuale, să creați și să solidificați sinergia echipei și să îmbunătățiți abilitatea de a rezolva probleme în feluri diferite.

Fiecare organizație este la fel de bună ca și membrii echipei – persoanele trebuie să colaboreze, comunice, dar și să acționeze, să ia decizii individual pentru a obține rezultate.

Art & Hobby Studio ofera posibilitatea de a folosi arta ca o platformă de a gândi „outside of the box” într-o manieră creativă.

Toate ateliere noastre sunt ținute de artiști plastici ce o să indrume participanții pe parcursul atelierului și se concentrează în a încuraja participanții de a crea fără frică și sincer .

Art & Hobby Studio vă oferă următoarele idei pentru un teambuilding reușit:

Măști Venețiene

Un atelier plin de mister, culori și accesorii inedite (paiete, pene, sclipici etc). Fiecare participant va realiza câte o mască lăsându-se inspirat de cele prezente la Carnavalul de la Veneția, folosindu-și propria imaginație și îndrumările artistului nostru.

teambuilding pictura pe tricouri

Pictură tricouri

Participanții vor descoperi tehnica picturii pe material textil folosind culori speciale rezistente la spălare. Fiecare va pleca acasă cu un obiect vestimentar personalizat – un tricou din bumbac.

bratara de lemn

Brățări din lemn

Pe cât de simplă în aparență pe atât de spectaculoasă în esență, tehnică decoupage este folosită în domeniul artelor decorative. Noi vom personaliza brățări din lemn folosind hârtie de orez, șervetele cu diverse modele și foiță de aur.

Atelier de pictură pe ceramică

Cafeaua de dimineață sau porția de mâncare sunt mai savuroase servite din recipiente pictate chiar de tine!

Te învățăm tehnica picturii pe ceramică la acest atelier!

Workshop: Mandala

Tema acestui atelier este: “Care este armonia mea în grup?”

Fiecare participant va avea ocazia sa exploreze în interiorul sau și apoi să picteze intuitiv pe o pânza. La final se va forma o mare mandala din toate lucrările ce va reprezenta ARMONIA GRUPULUI.

Scopul acestei terapii este să-i ajute pe participanți sa se echilibreze emoțional, să se relaxeze și să-și dezvolte comunicarea intuitiva

team building caricatura

Workshop: Caricatura

Particularitățile unei caricaturi este exagerarea anumitor trăsături ale persoanei alese ca model. Astfel ca fiecare participant va alege o “victimă” (coleg, șef etc) căreia îi va face caricatura.

Cu siguranță evenimentul se va finaliza cu multe râsete, energie pozitiva și lucrări de pus pe pereții firmei.

sticla pictata vitraliu

Pictură pe sticlă

În cadrul acestui atelier vom face cunoștință cu minunata lume a picturii pe sticla folosind culori pentru vitraliu. Vă veți aduce contribuția la crearea unui joc al transparențelor coloristice ce oferă distincție, armonie și căldură ambientului cu ajutorul transformării unui obiect ce ne inundă cotidianul de culoare și frumos

Atelier de pictat tablouri

Fiecare participant se descoperi tehnica picturii în culori acrilice pe pânză și va pleca acasa cu un tablou realizat chiar de el.

Pentru a destinde putin atmosfera putem adauga și o sesiune de degustat vin 🙂

modelaj in lut

Atelier de modelaj

Participanții vor da forma și expresivitate unui material inert, dar foarte ascultător – lutul. Partea practică se va îmbina cu noțiuni teoretice despre forma, volum, proporții, compoziție, textură, stilizare, relația dintre lumină și umbră, dintre plin și gol.

Atelier tehnica mozaic

Tehnica mozaicului reprezintă asamblarea unor bucățele colorate de material dur (marmură, gresie, sticlă) într-un mod original pentru a înfrumuseța suprafața pe care sunt folosite

atelier design floral

Atelier de design floral

Participanții vor învăța pașii ce trebuie străbătuți în realizarea unui aranjament floral, metode de combinare a florilor și compoziții, dar vor fi și încurajați să-și folosească imaginația în “jocul” cu florile.

Atelier de personalizat agende

Sporul și inspirația apar mai ușor când se lucrează pe agende personalizate, iar dacă acestea sunt lucrate chiar de tine satisfacția este cu atât mai mare. Te învățăm noi cum să le realizați la atelierul de personalizat agende.

Informații Utile

  • atelierele pot fi organizate în cadrul team building-urilor, a petrecerilor private sau alte evenimente
  • ele sunt adresate începătorilor – artiștii noștri îi vor îndruma pe participanți pe parcursul întregului eveniment
  • lucrările realizate rămân la participanți
  • timpul recomandat pentru un atelier este de 1h30min
  • evenimentele pot avea loc la sediul nostru, în incinta companiei sau în altă locație din București sau din afara lui
  • acestea pot fi însoțite de coffee break-uri, pauze de masă, conferințe etc
  • pot avea loc mai multe activități simultan
  • prețul se stabilește în funcție de numărul de persoane, locație, durată etc
  • ne poți cere ofertă personalizată la contact@artandhobbystudio.ro