fbpx

Ateliere creative de 1 Decembrie – Ziua României

Cu ocazia celebrării Zilei României, vă invităm să vă alăturați nouă pentru a aduce un omagiu culturii și tradițiilor noastre autentice printr-o serie de ateliere creative captivante.

La ART & HOBBY STUDIO, ne mândrim cu faptul că putem oferi experiențe artistice unice, care nu doar să îmbogățească cunoștințele voastre despre cultura românească, ci și să vă aducă mai aproape de ea într-un mod interactiv și distractiv. Fie că sunteți o companie în căutare de activități de team building memorabile sau o școală care dorește să încurajeze creativitatea elevilor, avem atelierele potrivite pentru a vă ajuta să marcați această zi specială.

Atelier de pictat oglinzi în motive tradiționale

atelier pictura pe oglinzi motive sasesti

 În acest atelier captivant, veți păși în universul frumuseții și al tradițiilor românești. Veți începe cu oglinzi albe ca pânză și veți utiliza culori acrilice vibrante pentru a da viață acestor oglinzi. Ghidați de modele tradiționale românești sau inspirați-vă din propria creativitate, veți crea opere de artă unice care să reflecte spiritul cultural bogat al României. Vă vom oferi sfaturi și trucuri pentru a vă ajuta să obțineți efecte artistice impresionante, astfel încât oglinzile dvs. să devină adevărate comori.

Atelier de modelaj în lut

atelier de modelaj in lut

Acest atelier vă aduce mai aproape de tradiția meșteșugurilor românești. Cu mâinile voastre, veți modela lutul pentru a crea obiecte artistice cu influențe tradiționale. De la vase și figurine la accesorii, veți învăța tehnici de modelaj și de finisare pentru a da viață unor creații personale și unice. Este o oportunitate minunată de a vă conecta cu moștenirea culturală a României și de a experimenta arta modelajului într-un mediu distractiv și relaxant.

Atelier de decorat cutiuțe din lemn

Atelier de decorat cufere din lemn

Cutiuțele din lemn devin canvas-uri pentru creativitatea voastră în acest atelier. Veți folosi culori, decupaje și ornamente pentru a personaliza cutiuțe și pentru a le da o notă tradițională românească. Fie că doriți să le păstrați ca suveniruri sau să le oferiți cadou, aceste cutiuțe vor deveni comori decorative care vă vor aminti mereu de ziua voastră specială.

Atelier de pictat ulcioare

Ulcioarele, simboluri tradiționale românești, devin tela voastră în acest atelier. Cu pensule și culori inspirate din cultura noastră, veți aduce la viață ulcioare funcționale și artistice. Veți învăța cum să aplicați motive și desene tradiționale sau să creați propriile modele unice pe ulcioare. Este o ocazie perfectă de a experimenta arta picturii într-un mod autentic românesc.

Atelier de măști populare

Atelier de masti populare

În acest atelier, veți explora tradiția măștilor populare românești. Veți învăța despre semnificația acestor măști și veți avea șansa de a le crea voi înșivă. Folosind materiale diverse, veți confecționa măști unice, fie pentru decor, fie pentru a vă juca într-un mod tradițional românesc.

Atelier de pictură pe pânză

Pentru iubitorii de artă, acest atelier vă oferă o experiență captivantă de pictură pe pânză. Veți explora tehnici artistice și veți putea crea opere de artă pe pânză inspirate de cultura și tradițiile românești sau de propriile voastre imaginații. Este o oportunitate de a vă exprima creativitatea și de a crea opere de artă personale și semnificative.

De ce să alegi aceste ateliere de Ziua României? 🤩

 • 🎨 Creați Împreună: Experimentați o zi de distracție și creativitate în echipă, dezvoltând legături puternice.
 • 🌍 Arată Străinilor Frumusețea României: Arătați colegilor străini frumusețea și originalitatea culturii noastre printr-o experiență unică.
 • 🧠 Învățare și Creativitate: Descoperiți și învățați despre moștenirea noastră culturală, în timp ce vă dezvoltați abilitățile artistice.
 • 🎉 Amintiri de Neuitat: Creați amintiri durabile și personale, perfecte pentru a marca Ziua României.

Haideți să sărbătorim împreună și să descoperim ce înseamnă a fi român! Contactați-ne astăzi și rezervați locurile pentru atelierele noastre distractive și educative!

Informații utile

 • atelierele pot fi organizate în cadrul team building-urilor, a petrecerilor private sau alte evenimente
 • ele sunt adresate începătorilor – artiștii nostri îi vor îndruma pe participanți pe parcursul întregului eveniment
 • lucrările realizate raman la participanți
 • timpul recomandat pentru un atelier este de 1h30min
 • evenimentele pot avea loc la sediul nostru, în incinta companiei sau în altă locație din București sau din afara lui
 • acestea pot fi însoțite de coffee break-uri, pauze de masă, conferințe etc
 • pot avea loc mai multe activități simultan
 • prețul se stabilește în funcție de numărul de persoane, locație, durată etc
 • ne poți cere ofertă personalizată la contact@artandhobbystudio.ro

 

Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *