fbpx
Loading cursuri
  • Acest curs a trecut.

ATELIER DE PICTURĂ PE STICLĂ – LA SEDIU

Art & Hobby Studio te invită vineri, 14 iunie 2024, la un atelier DE PICTURĂ PE STICLĂ.

Program:

Grupa 1: 15:00-16:30

Grupa 2: 17:00-18:30

Grupa 3: 19:00-20:30

Structura: 1 ședință

Un atelier de pictură pe sticlă în culori pentru vitraliu înseamnă o experiență creativă și captivantă în care participanții au ocazia să învețe și să exploreze tehnicile tradiționale ale picturii pe sticlă, utilizate în realizarea vitraliilor. Acest atelier implică o singură ședință de lucru, în timpul căreia participanții vor învăța și vor aplica diverse tehnici pentru a crea propriile opere de artă pe sticlă.

În cadrul acestei ședințe de atelier, participanții vor avea ocazia să experimenteze următoarele:

  • Prezentarea materialelor și instrumentelor: Participanții vor fi familiarizați cu culorile speciale pentru pictura pe sticlă, pensulele și alte materiale necesare.
  • Alegerea modelului sau design-ului: Fiecare participant va putea să aleagă un model sau să creeze propriul design pe care îl vor aplica pe suprafața sticlei.
  • Tehnici de aplicare a culorilor: Participanții vor învăța cum să aplice culorile pe sticlă în mod corect și cum să obțină efectele dorite. Acest lucru poate include tehnicile de pictură cu linii, umbre, nuanțe și amestecarea culorilor.
  • Detaliile și accentele: Participanții vor putea să adauge detalii și accente care vor da viață design-ului lor. Acestea pot include detalii fine, puncte, linii subțiri sau alte elemente decorative.
  • Elemente de design pentru vitralii: Participanții vor învăța despre elementele de design specifice vitraliilor, cum ar fi divizările geometrice, aranjamentul culorilor și crearea efectelor luminoase.
  • Uscarea și fixarea culorilor: După ce pictura a fost completată, participanții vor învăța despre procesul de uscare și fixare a culorilor, asigurând astfel durabilitatea lucrării lor.
  • Împărtășirea experienței: La sfârșitul atelierului, participanții pot împărtăși și discuta despre experiența lor, precum și despre provocările și bucuriile întâmpinate în procesul de creație.

 

Un atelier de pictură pe sticlă în culori pentru vitraliu oferă o modalitate minunată de a explora această tehnică artistică tradițională și de a crea propriile opere de artă unice. Este o oportunitate de a învăța despre istoria vitraliilor și de a experimenta cu culorile și lumina într-un mod nou și captivant.

Prețul cursului este de 120 lei.

 

În taxa cursului sunt incluse toate materialele și ustensilele necesare.

REDUCERI:

  • Dacă achiți cu minim 5 zile înainte de atelier vei beneficia de o reducere de 10%.
  • Pentru fiecare persoană în plus înscrisă vei beneficia de o reducere de 5%.

Vârsta minimă: 14 ani.

Adresa: Art & Hobby Studio, Strada Occidentului, nr 33, sector 1, București.

iunie 14 2024

Detalii

Dată 14 iunie
Ore 15:00 - 20:30
Cost: 120lei
Categorii Curs: , ,
Profesor Iulia Andrei
Grupe: Grupa 1 : 15:00 - 16:30, Grupa 2: 17:00 - 18:30, Grupa 3: 19:00 - 20:30
Vârsta 14 ani+

Adresa

Art & Hobby Studio

Str. Occidentului, nr.33 sector 1
Bucuresti, Bucuresti 010984 Romania

+ Harta Google

Telefon

0761.422.673 0760.242.444

Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Rezervările s-au închis