fbpx

Cursuri online de artă digitală

Iată ce cursuri am pregătit pentru perioada următoare:

𝐂𝐔𝐑𝐒: 𝐄𝐃𝐈𝐓𝐀𝐑𝐄𝐀 𝐒̦𝐈 𝐂𝐑𝐄𝐀𝐓̦𝐈𝐀 𝐈𝐌𝐀𝐆𝐈𝐍𝐈𝐈 𝐃𝐈𝐆𝐈𝐓𝐀𝐋𝐄 𝟐𝐃 (𝟏𝟎-𝟏𝟓 𝐀𝐍𝐈)- 𝐎𝐍𝐋𝐈𝐍𝐄

5 februarie 2024 

19:00


Detalii și înscrieri: https://artandhobbystudio.ro/event/curs-editarea-si-creatia-imaginii-digitale-2d-10-15-ani-online-2/

𝐂𝐔𝐑𝐒: 𝐄𝐃𝐈𝐓𝐀𝐑𝐄𝐀 𝐒̦𝐈 𝐂𝐑𝐄𝐀𝐓̦𝐈𝐀 𝐈𝐌𝐀𝐆𝐈𝐍𝐈𝐈 𝐃𝐈𝐆𝐈𝐓𝐀𝐋𝐄 𝟐𝐃, 𝐋𝐀𝐘𝐎𝐔𝐓 (𝟏𝟓+ 𝐀𝐍𝐈) – 𝐎𝐍𝐋𝐈𝐍𝐄

5 februarie 2024

20:30


Detalii și înscrieri: https://artandhobbystudio.ro/event/curs-editarea-si-creatia-imaginii-digitale-2d-layout-15-ani-online-2/

𝐂𝐔𝐑𝐒: 𝐄𝐃𝐈𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐕𝐈𝐃𝐄𝐎 𝐒̦𝐈 𝐀𝐍𝐈𝐌𝐀𝐓̦𝐈𝐄 (𝟏𝟓+ 𝐀𝐍𝐈) – 𝐎𝐍𝐋𝐈𝐍𝐄

10 februarie 2024

10:00


Detalii și înscrieri: https://artandhobbystudio.ro/event/curs-editare-video-si-animatie-15-ani-online-2/

Participarea la un 𝐜𝐮𝐫𝐬 𝐝𝐞 𝐚𝐫𝐭𝐚̆ 𝐝𝐢𝐠𝐢𝐭𝐚𝐥𝐚̆ pentru amatori desfășurat pe platforma Zoom poate aduce mai multe avantaje. Iată câteva dintre ele:

𝟏. 𝐈𝐧𝐭𝐞𝐫𝐚𝐜𝐭̦𝐢𝐮𝐧𝐞 𝐢̂𝐧 𝐭𝐢𝐦𝐩 𝐫𝐞𝐚𝐥:

Zoom permite interacțiunea în timp real cu instructorul și cu ceilalți participanți. Poți pune întrebări, primi feedback imediat și colabora cu alți amatori în timpul sesiunilor.

𝟐. 𝐃𝐞𝐦𝐨𝐧𝐬𝐭𝐫𝐚𝐭̦𝐢𝐢 𝐥𝐢𝐯𝐞:

Instructorul poate realiza demonstrații live pe ecran, prezentându-ți tehnici și procese artistice direct în timpul cursului. Astfel, ai ocazia să înveți dinamica creației în timp real.

3. 𝐅𝐞𝐞𝐝𝐛𝐚𝐜𝐤 𝐢𝐦𝐞𝐝𝐢𝐚𝐭:

Pe Zoom, instructorul poate oferi feedback în timp real cu privire la munca ta în curs de desfășurare. Acest feedback imediat poate accelera învățarea și îmbunătățirea abilităților tale.

𝟒. 𝐈̂𝐧𝐫𝐞𝐠𝐢𝐬𝐭𝐫𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐬𝐞𝐬𝐢𝐮𝐧𝐢𝐥𝐨𝐫:

Multe cursuri Zoom permit înregistrarea sesiunilor. Acest lucru îți oferă posibilitatea de a reveni la conținutul cursului pentru revizuire sau pentru a învăța în propriul ritm.

𝟓. 𝐂𝐨𝐬𝐭𝐮𝐫𝐢 𝐫𝐞𝐝𝐮𝐬𝐞 𝐬̦𝐢 𝐟𝐥𝐞𝐱𝐢𝐛𝐢𝐥𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞 𝐠𝐞𝐨𝐠𝐫𝐚𝐟𝐢𝐜𝐚̆:

Participarea la un curs de artă digitală pe Zoom elimină nevoia de a călători sau de a găsi un loc fizic de desfășurare a cursului. Acest lucru poate reduce costurile și te face să economisești timp.

𝟔. 𝐀𝐜𝐜𝐞𝐬 𝐥𝐚 𝐩𝐫𝐨𝐟𝐞𝐬𝐨𝐫𝐢 𝐝𝐞 𝐜𝐚𝐥𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞 𝐝𝐞 𝐨𝐫𝐢𝐮𝐧𝐝𝐞 𝐭𝐞-𝐚𝐢 𝐚𝐟𝐥𝐚.

Cursurile de artă digitală sunt susținute de un asistent universitar titular la Universitatea Națională de Arte din București

Este important să te asiguri că ai toate informațiile despre curs înainte de a te înregistra și să te asiguri că tehnologia și echipamentul tău sunt potrivite pentru a profita la maximum de experiența de învățare pe Zoom.

Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *