Ateliere Creative de Paște

Am pregătit o serie de ateliere creative cu ocazia Sărbătorilor Pascale ideale atât pentru cei mici, cât și pentru adulți.
Acestea pot avea loc la sediul nostru sau în cadrul evenimentelor private într-o alta locație (gradinițe, școli, petreceri private, ieșiri corporate etc), dar și ONLINE

Atelier de Paște: marbling

Atelier de Paște: marbling

Cunoscuta și sub denumire de Ebru această tehnică presupune realizarea de modele cu ajutorul culorilor speciale la suprafața apei. Acestea sunt asemănătoare marmurei (de aici și denumirea) și la final sunt transferate cu grijă pe o foaie de hârtie sau alte obiecte decorative – ouă de Paște în cazul nostru.

Atelier de Paște: decoupage pe ceară

Atelier de Paște: decoupage pe ceara

Vom învața împreună să dăm o altă față lucurilor din jurul nostru. Vom contribui la transformarea impresionată, prin simplitatea ei, a unui obiect ce face parte din cotidian cu ajutorul tehnicii decoupage. Un twist de unicitate cu o redare personală ce este dat de coloristică tiparului și modalitatea de aplicare pe obiect.
Toate materialele necesare (2 lumânări, șervețele, foarfecă, lipici, acrilic, pensule, paletă) sunt incluse în prețul de participare.

Atelier de Paște: iepurași

Atelier de Paste: iepurasi

Atelierul este adresat atât adulților, cât și echipelor formate din părinte+copil.
Vom învăta de la artiști să realizăm cei mai dragălași iepurași de Paște din material textil.
Noi va punem la dispoziție toate materialele necesare, voi veniți cu pofta de lucru și idei cât mai personale.

Atelier de Paște: pictură ouă

Atelier de Paște: pictură ouă

Fiecare participant va avea la dispoziție câte doua ouă din lemn pe care va învăța să le decoreze dupa preferințe, folosind motive tradiționale romanești sau combinații florale, personaje etc. Vom folosi tehnica picturii în culori acrilice pe lemn.

Atelier de coșulețe din fetru

Atelier de coșulețe din fetru

Fiecare participant va meșteri la un coșulet din fetru în care va pune tradiționalele ouă de Paște. Ca accesorii vom avea paiete, ochișori, panglică, marker-e pentru textil.

 

Atelier de pictat sacose din textil

Atelier de pictat sacose din textil

Vei învăța tehnica picturii pe material textil personalizând o sacoșă din pânză folosind culori rezistente la spălare. Vom avea modele specifice perioadei Sărbătorilor Pascale cât și primăverii în general.

Atelier tehnica Quilling

Atelier tehnica Quilling

Această tehnică presupune rularea unor  fâșii de hârtie cu ajutorul unui fus realizând diverse modele prin combinarea formelor create. Cu aceste modele vom decora ouă din polistiren ce ne vor înfrumusța casa de Paște.

Atelier tehnica șervetelului pe lemn

Atelier de pictat sacose din textil

Folosind tehnica șervețelului vom decora ouă din lemn ce pot fi folosite drept cadouri de la Iepuraș pentru cei dragi. Un cadou cu o mare rezistență în timp și valoare sentimentala fiind realizate prin propriile forțe.

Atelier de ornamente din fetru

Atelier de ornamente din fetru

Cu fetru, ac, ata si un strop de indemanare vom realiza cele mai dragalase ornamente ce ne vor crea in casa o atmosfera de sarbatoare.

Atelier de coronițe

În cadrul acestui atelier vom realiza cornițe handmade numai bune de pus la ușă în zile de Sărbătoare. Vom folosi ouă colorate, flori, funde, creativitate și mult curaj pentru a realiza cele mai interesante aceesorii.

Atelier de design floral

Masa de Paște va fi nu doar foarte gustoasă, dar și colorată și parfumată. Invitații cu siguranță vor aprecia un aranjament floral realizat prin forțele voastre proprii. Acest atelier va fi susținut de un maestru florist.

Informatii utile:

 • atelierele pot fi ținute și online prin platforma Zoom , sau alta platforma
 • la cerere putem trimite contracost kituri cu materialele necesare pentru desfășurarea evenimentului, vă rugăm să ne trimite-ți solicitarea cu măcar 7 zile înainte pentru a avea timp să pregătim
 • atelierele pot fi organizate în cadrul team building-urilor, a petrecerilor private sau alte evenimente
 • ele sunt adresate începătorilor – artiștii noștri îi vor îndruma pe participanți pe parcursul întregului eveniment
 • lucrările realizate rămân la participanți
 • timpul recomandat pentru un atelier este de 1h30min
 • evenimentele pot avea loc la sediul nostru, în incinta companiei sau în altă locație din București sau din afara lui
 • acestea pot fi însoțite de coffee break-uri, pauze de masă, conferințe etc
 • pot avea loc mai multe activități simultan
 • prețul se stabilește în funcție de numărul de persoane, locație, durată etc
 • ne poți cere ofertă personalizată la contact@artandhobbystudio.ro

Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.