Team building creativ de vară

Vara este sezonul în care ne reîncărcăm cu forțe proaspete, oferim mai mult timp pasiunilor noastre, călătoriilor, socializării și, de ce nu, noilor hobby-uri.

După o perioadă în care tuturor ne-au lipsit aceste lucruri, recomandăm să recuperați timpul pierdut și să refaceți sinergia echipelor prin niște activități ce vă vor stimula creativitatea, vă vor dezvolta spiritul de echipă și vă vor umple de energie.

În acest sens am pregătit câteva variante de workshop-uri numai bune de încercat cu colegii la o ieșire mai altfel.

1. The Big Picture

team building the big picture

Fiecare membru al echipei va picta un tablou ce va fi parte componentă a unei mari lucrări colective. Acesta va arăta ca un puzzle și va exprima colaborarea între colegi.

2. Graffiti

team building graffiti

Cuvântul “Graffiti” provine din limba italiana, mai exact “graffito” care se traduce prin “a zgâria”. Originea graffiti-ului își are rădăcinile în Arta Romei Antice. “Graffierii” antici își scrijeleau opera pe pereți, înainte de apariția spray-ului cu vopsea.

Noi vom folosi această tehnică pentru a realiza tablouri spectaculoase cu tema: GALAXIA.

Cu ajutorul spray-urilor speciale și a îndrumărilor prețioase ale artistului plastic Bianca Radu vom da forma plantelor, stelelor, luminilor și umbrelor.

3. Modelaj în ceramică utilitară

team building olarit ceramica modelaj

Vom oferi formă materialului nostru însușind noțiuni de construcție, volum, simetrie, cu ajutorul modelajului. Abodăm o tehnică tradițională – manuală (nu folosim roata olarului) ce a fost folosită din cele mai vechi timpuri și ne inspiră prin gama diverisifcată de obiecte pe care le putem crea. După decorare lucrările vor fi arse în cuptor.

4. Tricouri personalizate

Team building pictura pe tricouri

Ce poate fi mai frumos decât să purtați un tricou personalizat prin forțele proprii? Un artist vă va îndruma pașii în descoperirea și aplicarea tehnicii picturii pe material textil folosind culori rezistente la spălare.

5. Sacoșe pictate

Team building pictura pe sacose textile

La acest atelier artistul vă va învăța să înfrumusețăm și să personalizăm o sacoșă din material textil astfel încât să vă reprezinte în totalitate gusturile și personalitatea.

6. Mătase

team building pictura esarfe matase

Pictură pe mătase se deosebește de celelalte tehnici picturale atât prin tipul culorilor folosite cât și a materialului pe care se realizează opera de artă, mătasea fiind foarte fină, vaporoasă, sensibilă, strălucitoare, dar în același timp rezistență.
Vom folosi contur special pentru delimitarea culorilor și sare de bucătărie pentru efecte spectaculoase.

7. Wine & Paint Night Out

wine and paint night out

În cadrul acestui atelier îmbinăm pictura cu degustarea de vin. Un artist stă în fața participanților și arată pas cu pas cum se reproduce o imagine în culori acrilice pe pânză. După fiecare etapă, profesorul trece printre participanți pentru a oferi indicații individuale acolo unde este cazul. Interesant este ca la final, deși toată lumea pictează același lucru, fiecare lucrare va fi diferită evidențiind stilul fiecărui participant.

8. Vitraliu

team building pictura pe sticla vitraliu

Vă veți aduce contribuția la crearea unui joc al transparențelor coloristice ce oferă distincție, armonie și căldura ambientului cu ajutorul transformării unui obiect ce ne inundă cotidianul de culoare și frumos. Veți avea ca suport sticlă cu ramă din cupru.

9. Tehnica șervețelului

team building cutiute personalizate

Pe cât de simplă, pe atât de spectaculoasă, tehnica servețelui este preferată de persoanele mediculoase, dornice să înfrumusețeze diverse obiecte din jur prin combinarea diverselor modele, folosind materiale ajutătoare precum culori acrilice, contururi, sclipci etc Este un atelier ce stimulează foarte mult creativitatea.

10. Pahare pictate

team building pahare personalizate

Fiecare participant va avea la dispoziție două pahare cu picior pe care le va picta în tematica preferată. Astfel, membrii echipei vor avea ocazia să sărbătorească succesele profesionale ciocnind pahre personalizate chiar de ei.

Informații Utile

  • atelierele pot fi organizate în cadrul team building-urilor, a petrecerilor private sau alte evenimente
  • ele sunt adresate începătorilor – artiștii noștri îi vor îndruma pe participanți pe parcursul întregului eveniment
  • lucrările realizate rămân la participanți
  • timpul recomandat pentru un atelier este de 1h30min
  • evenimentele pot avea loc la sediul nostru, în incinta companiei sau în altă locație din București sau din afara lui
  • acestea pot fi însoțite de coffee break-uri, pauze de masă, conferințe etc
  • pot avea loc mai multe activități simultan
  • prețul se stabilește în funcție de numărul de persoane, locație, durată etc
  • ne poți cere ofertă personalizată la contact@artandhobbystudio.ro

Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.