fbpx
Loading cursuri
  • Acest curs a trecut.

WINE & PAINT NIGHT OUT – JOURNEY PUB

Bucurați-vă de o seară distractivă și relaxantă într-o atmosferă relaxantă și veselă!

Vă invităm pe data de 2 octombrie, începând cu ora 19:00, să ne alăturăm în Journey Garden pentru un eveniment cu vin și pictură.

Adresa: Strada George Enescu, nr 25, sector 1, București (Piața Romană)

Preț: 150 lei. Acesta include toate materialele necesare și două pahare cu vin

Durată: 2 ore

Ce vă rezervăm la acest eveniment:

  • Un Tablou🖌️: Un artist cu multă experiență va fi acolo pentru a vă arăta pas cu pas cum să transformați o pânză albă într-o operă de artă plină de culoare și viață. Veți putea urmări fiecare pas al procesului și, cel mai important, veți face parte din el!
  • Artă și Amuzament 🎉: Acest eveniment este despre a vă bucura de creație și despre a vă conecta cu latura voastră artistică, indiferent de nivelul de experiență. Vă veți distra, veți socializa și veți crea ceva frumos în același timp.
  • Paharul Tău Plin 🍷: În timp ce vă jucați cu pensulele și culorile, veți avea parte de două pahare de vin, pentru a vă stârni creativitatea și a vă face să vă simțiți în largul vostru.
  • Pentru Singuri sau Însoțiți 🚶‍♂️👫: Indiferent dacă veniți singuri sau însoțiți de prieteni, sunteți bineveniți! Este o ocazie minunată de a vă petrece o seară diferită într-un mediu relaxat și prietenos.
  • Toate Materialele Asigurate 🎨: Nu trebuie să vă faceți griji pentru nimic, deoarece toate materialele pentru pictură sunt incluse în preț. Trebuie doar să veniți cu spiritul deschis și dorința de a vă distra.

Invitați-vă prietenii sau veniți să faceți cunoștință cu oameni noi care împărtășesc aceeași pasiune pentru artă.

Locurile sunt limitate, așa că nu ezitați să faceți o rezervare în avans pentru a vă asigura un loc la acest eveniment plin de culoare și amuzament.

Vă așteptăm cu pensulele și paharele pline pe 2 octombrie! 🎨🥂

Acestea sunt imaginile propuse pentru “Wine & Paint Night Out” din  2 octombrie 2023. Cea care va primi cele mai multe voturi va fi reprodusă la eveniment. Votul se face prin mentionarea imaginii preferate la secțiunea “GRUPĂ” din formularul de înscriere.

octombrie 02 2023

Detalii

Dată 2 octombrie, 2023
Ore 19:00 - 21:00
Cost: 150lei
Categorii Curs: , , ,
Profesor Bianca Radu
Vârsta 14 ani+

Adresa

Journey Pub

Str. George Enescu, nr 25 (Piata Romana) Journey Pub
Bucuresti, Romania

+ Harta Google

Telefon

0761.422.673

Site

Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Rezervările s-au închis