Curs de pictură în culori acrilice

curs de pictură

Perioada desfasurare curs: 25-04-2020 - 26-04-2020

Pret: 280 RON

Profesor: Mona Nourescu

Rezerva Loc

Art & Hobby Studio te invită începând cu 25 aprilie 2020 la un curs de pictură în acril pe pânză pentru începători.

Structura: 2 ședințe (sâmbătă și duminică)
Vârsta minimă: 14 ani

Preț: 280 lei.

Acesta se achita în prima ședință și include toate materialele necesare.
Program: 16:00-19:00

Culorile acrilice comparativ cu cele de ulei, sunt solubile în apă, se pot aplica direct pe pânză, au un timp de uscare mult mai mic și o durată de viață mult mai lungă. Aflându-se la între acuarelă și ulei prin diferite tehnici ce le veți învăța dea-lungul acestui curs o să descoperiți cum puteți sa manipulați culoarea înspre efectul luminos al acuarelei, efectul realist al uleiului sau o compoziție al celor două.

Structurat în 2 ședințe vom învăța despre bazele cromatologiei, cum se combină culorile, măsurarea proporțiilor cu bățul de pensula și cum să etapizăm pictura începând cu schița, continuând cu așternerea culorilor și terminând cu tușa, folosind pensula sau cuțitul:

  1. În prima ședința învățăm bazele picturii, cum să măsuram, apoi începem să facem schița unui peisaj. După ce terminăm schița începem să pictăm două straturi de culoare respectând noțiunile de cromatologie.Finalizăm pictura peisajului adăugând culori în etape și trasăm tușele finale.
  2. În a doua ședință aplicând noțiunile exersate vom picta o natură statică aprofundând studiul proporțiilor mai intens.
Cursul este dedicat atât începătorilor cât și celor ce vor să-și împrospăteze cunoștințele anterioare.

În cazul în care nu reușiți să vă înscrieți completând formularul de la Rezervă Loc ne puteți trimite un mail cu datele dumneavoastră la adresa contact@artandhobbystudio.ro sau ne puteți suna la numărul 0761.422.673 (disponibil luni-vineri în intervalul 10:00-19:00)
Adresa: strada Occidentului, nr 33, sector 1, București

Rezerva-ti loc la : Curs de pictură în culori acrilice in intervalul 25-04-2020 - 26-04-2020

Eveniment: Curs de pictură în culori acrilice
Sunt de acord cu termenii si conditiile.

ATENTIE!Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii!