fbpx
Loading cursuri
  • Acest curs a trecut.

CURS DE MODELAJ ÎN LUT – LA SEDIU

Art & Hobby Studio te invită începând cu  29 septembrie 2023 la CURSUL DE MODELAJ ÎN LUT.

Interval orar: 17:00-18:30

Grupă vârstă: 14+ ani

Structură: 4 ședințe (în fiecare vineri)

Un curs de modelaj în lut este o experiență creativă și educațională care îi învață pe participanți tehnicile și abilitățile necesare pentru a crea obiecte modelate în lut. Acest curs poate fi destinat atât începătorilor, cât și persoanelor cu experiență în domeniul artei și al modelajului.

Programa:

  • Introducere în materiale și instrumente: Participanții sunt familiarizați cu diferite tipuri de lut, instrumente și alte materiale auxiliare utilizate în procesul de modelaj.
  • Tehnici de bază: Participanții vor învăța tehnici fundamentale de modelaj în lut
  • Tehnici de finisare și decorare: O parte importantă a procesului de modelaj în lut este finisarea și decorarea pieselor. Acest lucru poate include tehnici de glazurare, pictare, lustruire sau aplicarea altor materiale pentru a aduce viață sculpturilor.
  • Creativitate și exprimare artistică: Cursurile de modelaj în lut încurajează participanții să-și exploreze creativitatea și să-și exprime ideile personale prin lucrările lor.
  • Împărtășirea experienței: În timpul cursului, este posibil ca participanții să discute despre procesele lor creative, să împărtășească idei și să primească feedback din partea instructorului sau a colegilor.
  • Cunoașterea istoriei și a artei în lut:  informații despre istoria modelajului în lut, despre artiștii renumiți în acest domeniu și despre diverse stiluri artistice.

 

Cursurile de modelaj în lut nu numai că oferă abilități practice, dar și ocazia de a scăpa de stres și de a-ți exprima creativitatea într-un mediu relaxant și stimulant. Aceste cursuri pot fi benefice atât din punct de vedere artistic, cât și din punct de vedere terapeutic și personal.

Preț: 320 lei

Număr minim de participanți pentru formarea grupei: 4

Numar maxim de participanți: 10

Adresa: Art & Hobby Studio, strada Occidentului, nr 33, sector 1, București

septembrie 29 2023

Detalii

Dată 29 septembrie, 2023
Ore 17:00 - 18:30
Cost: 320lei
Categorii Curs: , ,
Profesor Bianca Radu
Vârsta 14 ani+

Adresa

Art & Hobby Studio

Str. Occidentului, nr.33 sector 1
Bucuresti, Bucuresti 010984 Romania

+ Harta Google

Telefon

0761.422.673 0760.242.444

Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Rezervările s-au închis