fbpx
Loading cursuri
 • Acest curs a trecut.

CURS DE ARTĂ PENTRU COPII, 4-7 ANI – LA SEDIU

Cursul de desen și pictură pentru copii, destinat grupei de vârstă 4-7 ani, este o oportunitate minunată pentru cei mici să își dezvolte creativitatea și abilitățile artistice într-un mod distractiv și educativ.

 

Cursul se desfășoară în fiecare sâmbătă, începând cu ora 12:00.

Durată ședință: 1 oră

Grupă vârstă: 4-7 ani

 

Descriere a cursului:

În cadrul acestui curs, copiii vor avea oportunitatea de a explora diferite tehnici de desen și pictură și de a se exprima prin intermediul culorilor și formelor. Fiecare ședință a cursului va fi structurată într-un mod care încurajează creativitatea și dezvoltarea abilităților artistice într-un mediu prietenos și încurajator.

 

Activități și elemente ale cursului:

 1. Tehnici de bază de desen: Copiii vor învăța tehnicile de bază ale desenului, cum ar fi trasarea liniilor, formarea formelor și combinarea culorilor.
 2. Explorarea culorilor: Cursul va implica activități de pictură în diferite culori (acrilic, acuarelă, tempera), învățând despre amestecarea și aplicarea corectă a culorilor.
 3. Pictură cu degetele sau pensulele: Copiii vor avea oportunitatea să picteze cu degetele sau cu pensulele, ceea ce îi ajută să-și dezvolte coordonarea mână-ochi și să se bucure de experiența tactilă.
 4. Pictură pe diferite suprafețe: Cursul poate implica pictura pe hârtie, carton, pânză sau chiar pe materiale neconvenționale, pentru a încuraja creativitatea liberă.
 5. Lucrări tematice: În fiecare ședință, copiii ar putea explora teme diferite, precum peisaje, animale, personaje de basm sau natură statică.
 6. Experimentarea cu materiale: Cursul poate include experimentarea cu diferite materiale de pictură, cum ar fi creioane colorate, pastel cretat, cărbune, acuarele sau culori acrilice.
 7. Dezvoltarea abilităților motorii: Prin activitățile de desen și pictură, copiii își pot dezvolta abilitățile motorii fine și coordonarea mână-ochi.
 8. Exprimarea personalității: Fiecare copil va avea ocazia să-și exprime personalitatea și să creeze lucrări unice și originale.
 9. Interacțiune socială: Cursul oferă oportunitatea copiilor de a socializa și de a lucra împreună într-un mediu creativ.
 10. Bucurie și încredere: Cursul încurajează copiii să se bucure de procesul de creație și să-și dezvolte încrederea în propriile abilități artistice.

 

Cursul îi ajută pe cei mici să-și dezvolte imaginația și să creeze lucrări pline de bucurie și culoare. Este o modalitate excelentă de a-i introduce în lumea artei și de a le oferi o experiență creativă valoroasă încă de la o vârstă fragedă.

 

Preț o ședință: 85 lei
Preț 6 ședințe: 420 lei

În preț este inclusă o ședință de recuperare în cazul în care copilul lipsește. Aceasta va fi facută după finalizarea tipului de abonament achiziționat. (Exemplu: Daca achizitionati un abonament de 6 ședințe – aveți 7 săptămâni la dispoziție să le folosiți)

Toate materialele necesare sunt incluse.

Adresa: Art & Hobby Studio, strada Occidentului, nr 33, sector 1, București

septembrie 23 2023

Detalii

Dată 23 septembrie, 2023
Ore 12:00 - 13:00
Cost: 420lei
Categorii Curs: , , , ,
Profesor Andreea Tofoleanu
Vârsta 4-7 ani

Adresa

Art & Hobby Studio

Str. Occidentului, nr.33 sector 1
Bucuresti, Bucuresti 010984 Romania

+ Harta Google

Telefon

0761.422.673 0760.242.444

Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Rezervările s-au închis