fbpx

Ateliere creative de Ziua Femeii

Luna dedicată doamnelor și domnișoarelor se apropie. Nu puteam să o întâmpinăm altfel decât cu o serie de ateliere de 8 martie, ce vor pune în valoare feminitatea, gingășia, puterea, persevernța, creativitatea și delicatețea.

Aceste ateliere pot fi organizate în cadrul evenimentelor private precum ieșiri cu echipa, petreceri, team building-uri, baby shower, petrecerea burlacitelor etc. atât la noi la sediu, cât și în alta locație preferată.

Atelier de design floral

Sub îndrumarea unui artist florist, participantele vor învăța să-și realizeze propriul aranjament colorat și parfumat pe care îl vor lua acasă.

Atelier de pictură pe mătase naturală

Această tehnică se deosebește de celelalte tehnici picturale atât prin tipul culorilor folosite cât și a materialului pe care se realizează opera de artă, mătasea fiind foarte fină, vaporoasă, sensibilă, strălucitoare, dar în același timp rezistentă.

Wine & Paint Night Out

La acest tip de eveniment îmbinăm degustarea de vin cu pictura. Un artist stă în fața participantelor și arată pas cu pas cum se reproduce o imagine în culori acrilice pe pânză, iar acestea îl urmează. Fiecare va pleca acasă cu un tablou realizat prin forțele proprii.

Atelier de lumânărit

La acest atelier participantele vor contribui la realizarea propriilor lumânări, participând de la procesul de topiere al cerii de albine, până la alegerea parfumurilor, culorilor, accesoriilor și combinarea lor pentru realizarea unor lucrări ce le vor reprezenta în totalitate preferințele și personalitatea.

Workshop de dezvoltare personală prin pictură de mandale

În acest atelier descoperi metode ce țin de psihologie, dezvoltare personală, spiritualitate și artă care ne pot ajuta să conștientizăm cine suntem, să ne vindecam, să co-cream un viitor armonios.

Atelier One Stroke

În traducere tehnică ONE STROKE înseamnă printr-o atingere. Aceasta tehnică presupune folosirea unei pensule late pe care vom aplica în același timp două culori diferite. Astfel se va forma un efect 3D. Ca suport vom folosi o tavă din lemn și culorile vor fi acrilice. După uscarea desenului vom aplica un lac special pentru protecție.

Informații Utile

  • atelierele pot fi organizate în cadrul team building-urilor, a petrecerilor private sau alte evenimente
  • ele sunt adresate începătorilor – artiștii noștri îi vor îndruma pe participanți pe parcursul întregului eveniment
  • lucrările realizate rămân la participanți
  • timpul recomandat pentru un atelier este de 1h30min
  • evenimentele pot avea loc la sediul nostru, în incinta companiei sau în altă locație din București sau din afara lui
  • acestea pot fi însoțite de coffee break-uri, pauze de masă, conferințe etc
  • pot avea loc mai multe activități simultan
  • prețul se stabilește în funcție de numărul de persoane, locație, durată etc
  • ne poți cere ofertă personalizată la contact@artandhobbystudio.ro

Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *