Termeni și condiții

   Înscrierea la evenimentele organizate de Art & Hobby Studio implică citirea și acceptarea termenilor și condițiilor stipulate mai jos. Vă rugăm să citiți cu atenție fiecare punct pentru a fi informat cu privire la drepturile și obligațiile fiecărei părți. Pentru nelămuriri ne puteți trimite un mail la contact@artandhobbystudio.ro și vom încerca să vă răspundem în cel mai scurt timp.
 1. Modalitatea de înscriere la evenimentele Art & Hobby Studio
  1. Completarea formularului de înscriere din cadrul cursului/atelierului preferat.
  2. Participantul va fi anunțat prin email sau telefonic dacă mai sunt locuri disponibile pentru respectivul eveniment, precum și care sunt modalitățile de plată.
  3. Finalizarea înscrierii se va face după achitarea taxei evenimentului la care doriți să participați. În cazul transferului bancar, participantul va trimite confirmarea de plată (raportul tranzacției) la adresa de email contact@artandhobbystudio.ro. Locurile sunt limitate pentru fiecare eveniment și rezervarea lor se va face în ordinea încasării taxelor.
 2. Drepturile și obligațiile participantului
  1. Participantul este obligat să citească și să fie de acord cu acești termeni și condiții înainte de a se înscrie la oricare dintre activitățile organizate în numele Art & Hobby Studio.
  2. Toate informațiile personale (nume, telefon și e-mail) cerute în formularul de înscriere trebuie sa fie corecte. În cazul în care organizatorul nu poate contacta participantul, cererea de înscriere este anulată.
 3. Drepturile și obligațiile organizatorului
  1. Organizatorul va pune la dispoziție spațiul și toate materialele necesare activităților susținute prin intermediul acestuia.
  2. Toate preturile de pe site sunt exprimate în RON și nu pot fi modificate în timpul perioadei de înscriere.
  3. Evenimentele care nu se pot desfășura din cauza organizatorului vor fi recuperate la o dată stabilită de comun acord cu participanții.
  4. Lucrările realizate în cadrul evenimentelor organizate la sediul Art & Hobby Studio pot fi depozitate timp de maxim 30 de zile, perioada în care cursanții pot veni să le ridice în timpul programului de lucru.
  5. Organizatorul nu are voie să transmită datele personale ale participanților către părți terțe, ci să le folosească doar în ceea ce privește evenimentele organizate în numele Art & Hobby Studio conform Politicii de prelucrare a datelor detaliată mai jos.

Politica de prelucrare și stocare a datelor conform GDPR

Protecția informațiilor în cursul prelucrării datelor dvs. personale este o preocupare majoră a noastră, de aceea toate datele colectate în cursul vizitelor pe site-ul nostru web sunt prelucrate conform prevederilor legale valabile în statul în care este întreținut acest site, respectiv România.

Ne rezervăm dreptul de a actualiza și modifica periodic această Politică de Confidențialitate, pentru a reflecta orice modificări ale modului în care prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal sau orice modificări ale cerințelor legale. În cazul oricărei astfel de modificări, vom afișa pe website-ul nostru versiunea modificată a Politicii de Confidențialitate, motiv pentru care vă rugăm sa verificați periodic conținutul acestei Politici de Confidențialitate.

Întrucât suntem întotdeauna deschiși să aflăm opiniile dumneavoastră, precum și să vă furnizăm orice informații suplimentare de care ați putea avea nevoie cu privire la prelucrarea datelor dvs, vă încurajăm să contactați

Responsabilul cu protecția datelor la adresa de e-mail contact@artandhobbystudio.ro

Tipul de date cu caracter personal prelucrate, cât timp le păstram și care sunt scopurile și temeiurile prelucrării;

Art & Hobby Studio colectează numai informații personale în conformitate cu legile aplicabile. Situații în care colectăm și procesăm date cu caracter personal:

Dacă se trimite o cerere de înscriere la unul dintre cursuri:

– date colectate: nume, prenume, telefon, e-mail

– motivul stocării : pentru a trimite confirmare cu privire la înscriere, eventuale informații suplimentare sau modificări survenite.

– durata păstrării: 1 an

Colectare cookie-uri

– stocate în browserul vizitatorului

– scop : pentru a ne ajuta să înțelegem modul în care clienții noștrii interacționează cu site-ul nostru și folosim aceste informații pentru a continua să îmbunătățim serviciile

– durata păstrării: 4 luni

Persoane care au acces în site și modul în care procesează datele

Carmen Stancu cu rol de administrator, denumit operator

Stocarea datelor online

Fișierele websiteului și baza de date sunt găzduite de Romarg.ro. Sistemul de back-up este foarte bine implementat și securizat, situat în spațiul European.

 

În ce țări transferăm datele dvs. cu caracter personal

Stocăm și prelucrăm datele dvs. cu caracter personal pe teritoriul României.

Ne puteți contacta oricând, folosind detaliile de contact expuse mai sus, pentru a afla mai multe informații.