Termeni si conditii

Art & Hobby Studio > Termeni si conditii

Termeni si conditii

Inscrierea la evenimentele organizate de Art & Hobby Studio implica citirea si acceptarea termenilor si conditiilor stipulate mai jos. Va rugam sa cititi cu atentie fiecare punct pentru a fi informat cu privire la drepturile si obligatiile fiecarei parti. Pentru nelamuriri ne puteti trimite un mail la contact@artandhobbystudio.ro si vom incerca sa va raspundem in cel mai scurt timp.

 1. Modalitatea de inscriere la evenimentele Art & Hobby Studio
  1. Completarea formularului de inscriere din cadrul cursului/atelierului preferat.
  2. Participantul va fi anuntat prin email sau telefonic daca mai sunt locuri disponibile pentru respectivul eveniment, precum si care sunt modalitatile de plata.
  3. Finalizarea inscrierii se va face dupa achitarea taxei evenimentului la care doriti sa participati. In cazul transferului bancar, participantul va trimite confirmarea de plata (raportul tranzactiei) la adresa de email contact@artandhobbystudio.ro. Locurile sunt limitate pentru fiecare eveniment si rezervarea lor se va face in ordinea incasarii taxelor.
 2. Drepturile si obligatiile participantului
  1. Participantul este obligat sa citeasca si sa fie de acord cu acesti termeni si conditii inainte de a se inscrie la oricare dintre activitatile organizate in numele Art & Hobby Studio.
  2. Toate informatiile personale (nume, telefon si e-mail) cerute in formularul de inscriere trebuie sa fie corecte. In cazul in care organizatorul nu poate contacta participantul, cererea de inscriere este anulata.
 3. Drepturile si obligatiile organizatorului
  1. Organizatorul va pune la dispozitie spatiul si toate materialele necesare activitatilor sustinute prin intermediul acestuia.
  2. Toate preturile de pe site sunt exprimate in RON si nu pot fi modificate in timpul perioadei de inscriere.
  3. Evenimentele care nu se pot desfasura din cauza organizatorului vor fi recuperate la o data stabilita de comun acord cu participantii.
  4. Lucrarile realizate in cadrul evenimentelor organizate la sediul Art & Hobby Studio pot fi depozitate timp de maxim 30 de zile, perioada in care cursantii pot veni sa le ridice in timpul programului de lucru.
  5. Organizatorul nu are voie sa transmita datele personale ale participantilor catre parti terte, ci sa le foloseasca doar in ceea ce priveste evenimentele organizate in numele Art & Hobby Studio.