Termeni si conditii

Art & Hobby Studio > Termeni si conditii

Termeni si conditii

Inscrierea la evenimentele organizate de Art & Hobby Studio implica citirea si acceptarea termenilor si conditiilor stipulate mai jos. Va rugam sa cititi cu atentie fiecare punct pentru a fi informat cu privire la drepturile si obligatiile fiecarei parti. Pentru nelamuriri ne puteti trimite un mail la contact@artandhobbystudio.ro si vom incerca sa va raspundem in cel mai scurt timp.

 1. Modalitatea de inscriere la evenimentele Art & Hobby Studio
  1. Completarea formularului de inscriere din cadrul cursului/atelierului preferat.
  2. Participantul va fi anuntat prin email sau telefonic daca mai sunt locuri disponibile pentru respectivul eveniment, precum si care sunt modalitatile de plata.
  3. Finalizarea inscrierii se va face dupa achitarea taxei evenimentului la care doriti sa participati. In cazul transferului bancar, participantul va trimite confirmarea de plata (raportul tranzactiei) la adresa de email contact@artandhobbystudio.ro. Locurile sunt limitate pentru fiecare eveniment si rezervarea lor se va face in ordinea incasarii taxelor.
 2. Drepturile si obligatiile participantului
  1. Participantul este obligat sa citeasca si sa fie de acord cu acesti termeni si conditii inainte de a se inscrie la oricare dintre activitatile organizate in numele Art & Hobby Studio.
  2. Toate informatiile personale (nume, telefon si e-mail) cerute in formularul de inscriere trebuie sa fie corecte. In cazul in care organizatorul nu poate contacta participantul, cererea de inscriere este anulata.
 3. Drepturile si obligatiile organizatorului
  1. Organizatorul va pune la dispozitie spatiul si toate materialele necesare activitatilor sustinute prin intermediul acestuia.
  2. Toate preturile de pe site sunt exprimate in RON si nu pot fi modificate in timpul perioadei de inscriere.
  3. Evenimentele care nu se pot desfasura din cauza organizatorului vor fi recuperate la o data stabilita de comun acord cu participantii.
  4. Lucrarile realizate in cadrul evenimentelor organizate la sediul Art & Hobby Studio pot fi depozitate timp de maxim 30 de zile, perioada in care cursantii pot veni sa le ridice in timpul programului de lucru.
  5. Organizatorul nu are voie sa transmita datele personale ale participantilor catre parti terte, ci sa le foloseasca doar in ceea ce priveste evenimentele organizate in numele Art & Hobby Studio conform Politicii de prelucrare a datelor detaliata mai jos.

Politica de prelucrare si stocare a datelor conform GDPR

Protectia informatiilor in cursul prelucrarii datelor dvs. personale este o preocupare majora a noastra, de aceea toate datele colectate in cursul vizitelor pe site-ul nostru web sunt prelucrate conform prevederilor legale valabile in statul in care este intretinut acest site, respectiv Romania.

Ne rezervam dreptul de a actualiza si modifica periodic aceasta Politica de Confidentialitate, pentru a reflecta orice modificari ale modului in care prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal sau orice modificari ale cerintelor legale. in cazul oricarei astfel de modificari, vom afisa pe website-ul nostru versiunea modificata a Politicii de Confidentialitate, motiv pentru care va rugam sa verificati periodic continutul acestei Politici de Confidentialitate.

Intrucat suntem intotdeauna deschisi sa aflam opiniile dumneavoastra, precum si sa va furnizam orice informatii suplimentare de care ati putea avea nevoie cu privire la prelucrarea datelor dvs, va incurajam sa contactati

Responsabilul cu protectia datelor la adresa de e-mail contact@artandhobbystudio.ro

Tipul de date cu caracter personal prelucrate, cat timp le pastram si care sunt scopurile si temeiurile prelucrarii;

Art & Hobby Studio colecteaza numai informaţii personale in conformitate cu legile aplicabile. Situatii in care colectam si procesam date cu caracter personal:

Daca se trimite o cerere de inscriere la unul dintre cursuri:

– date colectate: nume, prenume, telefon, e-mail

– motivul stocarii : pentru a trimite confirmare cu privire la inscriere, eventuale informatii suplimentare sau modificari survenite.

– durata pastrarii: 1 an

Colectare cookie-uri

– stocate in browserul vizitatorului

– scop : pentru a ne ajuta sa intelegem modul în care clientii nostri interactioneaza cu site-ul nostru si folosim aceste informatii pentru a continua sa îmbunatatim serviciile

– durata pastrarii: 4 luni

Persoane care au acces in site si modul in care proceseaza datele

Carmen Stancu cu rol de administrator, denumit operator

Stocarea datelor online

Fisierele websiteului si baza de date sunt gazduite de Romarg.ro. Sistemul de back-up este foarte bine implementat si securizat, situat in spatiul European.

In ce tari transferam datele dvs. cu caracter personal

Stocam si prelucram datele dvs. cu caracter personal pe teritoriul Romaniei.

Ne puteti contacta oricand, folosind detaliile de contact expuse mai sus, pentru a afla mai multe informatii.