Evenimente corporate

Art & Hobby Studio > evenimente corporate > Evenimente corporate

Evenimente corporate

Alaturi de colegii de munca iti petreci o foarte mare parte din timp… Dar oare ajungi sa-i cunosti cu adevarat in acel spatiu rigid, stresant, plin de sarcini si deadline-uri?

Art & Hobby Studio ti-a pregatit o serie de activitati recreative pentru tine si echipa ta ce va oferi posibilitatea sa va cunoasteti in afara mediului obisnuit de lucru, sa descoperiti ce pasiuni comune aveti si cum puteti colabora mai bine.

Workshop: Mascota firmei

Participantii vor lucra in echipa pentru a realiza o papusa/mascota care sa reprezinte firma/departamentul. Se lucreaza cu ata, ace, materiale textile, foarfece, margele, inspiratie si implicarea intregii echipe.

La final va rezulta o papusa mascota numai buna de pus la loc de cinste in incinta companiei.

Workshop: Mandala

Tema acestui atelier este: “Care este armonia mea in grup?”

Fiecare participant va avea ocazia sa exploreze in interiorul sau si apoi sa picteze intuitiv pe o panza. La final se va forma o mare mandala din toate lucrarile ce va reprezenta ARMONIA GRUPULUI.

Scopul acestei terapii este sa-i ajute pe participanti sa se echilibreze emotional, sa se relaxeze si sa-si dezvolte comunicarea intuitiva.

Workshop: Caricatura

Particularitatile unei caricaturi este exagerarea anumitor trasaturi ale persoanei alese ca model. Astfel ca fiecare participant va alege o “victima” (coleg, sef etc) careia ii va face caricatura.

Cu siguranta evenimentul se va finaliza cu multe rasete, energie pozitiva si lucrari de pus pe peretii firmei.

Workshop: Dans latino

Dupa atatea ore de stat pe scaun la birou este nevoie si de o activitate care sa includa miscare. Pentru acest lucru ti-am pregatit un workshop de dans latino unde impreuna cu intreaga echipa veti invata pasii de baza a unuia dintre stilurile salsa, bachata sau kizomba de la coregrafi profesionisti, tineri si dedicati. Dupa workshop urmeaza un party unde sa repetati ce ati invatat.

Escape Room

Escape Room este un joc ce prinde din ce in ce mai multa amploare in Romania. “Evadarea dupa munca” presupune parcurgerea unor pasi pentru a reusi sa descoperi toate indiciile si sa rezolvi toate puzzle-urile astfel incat sa gasesti cheia ce iti va reda libertatea. Cryptex Escape Room te asteapta cu 6 camere, 4 secenarii, 2 dueluri si un Escape From Mansion. Reteta succesului: colaborare intre mebrii echipei, perspicacitate, gandire anlitica si multa distractie.

Seara de Board games

Impreuna cu prietenii nostri de la Creative Board Gaming vei avea parte de o seara cu jocuri pentru toate gusturile: strategie, constructie sau party. O astfel de activitate dezvolta spiritul competitional intre membrii echipei. Apropo de competitie… putem organiza si campionate cu premii surpriza!

Seara de Quiz

Secretul unei echipe de succes intr-o competitie de quiz este ca aceasta sa cuprinda membrii care sa aiba cunostinte din domenii cat mai diversificate, care sa colaboreze si sa obtina conexiuni ce duc la raspunsurile corecte. Pentru aceste evenimente il avem Quiz Master pe Eduard Stan – castigator al primului loc la Campionatul National de Cultura Generala.

Din experienta noastra de 4 ani in domeniu, am observat ca cei ce participa la activitatile noastre recreative reusesc sa se deconecteze, sunt dornici sa-si depaseasca limitele, devin mai creativi si increzatori in fortele proprii si se incarca de energie. Aceste lucruri au reale urmari pozitive in ceea ce priveste productivitatea la locul de munca si in dezvoltarea personala.

Evenimentele pot avea loc la sediul nostru, in incinta firmei tale sau in locatiile noastre partenere. Aceste pot fi insotite de coffee break-uri, pauze de masa sau conferinte.

De asemenea, pentru doritori putem organiza mai multe activitati simultan.

 

Art & Hobby Studio

Adresa: strada Occidentului, sector 1, Bucuresti

Tel: +40 761.422.673

E-mail: contact@artandhobbystudio.ro

Site: www.artandhobbystudio.ro

Facebook: www.facebook.com/artandhobbystudio

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: