Activitati de Halloween

Art & Hobby Studio > evenimente corporate > Activitati de Halloween

Activitati de Halloween

Art and Hobby Studio și Cryptex Escape Room fac echipă în organizarea celor mai interesante activități ce te vor pregăti pentru noaptea de Halloween.

 

Te așteptăm la trei ateliere creative tematice, cu șase camere de escape room frumos decorate, bomboane și plăcinte.
Art and Hobby Studio vă pune la dispoziție trei ateliere tematice, unde vă puteți distra pictând tricouri, sculptând dovleci sau participând la Wine & Paint Night Out cu tematica de Halloween.

Acestea pot fi organizate și în cadrul evenimentelor private: petreceri, teambuilding-uri, iesiri cu echipa etc

 

Atelier de sculptat dovleci (adulti)

Vei avea ocazia să-ți testezi abilitatile de sculptor la un atelier colorat și “infricosator de creativ” in Art & Hobby Studio. Artistii nostri te vor indruma sa-ti pui in aplicare cele mai interesante idei despre cum vrei sa arate dovleacul decorativ ce iti va infrumuseta casa de Halloween.

 

Atelier de pictat tricouri

Noi iti punem la dispozitie un tricou, culori speciale pentru material textil rezistente la apa, pensule, surse de inspiratie si sfaturile pretioase ale artistului plastic Maria Ivan-Gurzu. Astfel vei petrece o dupa-amiaza placuta, intr-o atmosfera prietenoasa si vei pleca acasa cu un obiect vestimentar personalizat cu tematica de Halloween.

 

Wine & Paint Night Out de Halloween

Te invitam miercuri, 25 octombrie, de la ora 19.00, la Journey Pub, in Str. George Enescu, nr 25 (Piata Romana), la o editie speciala a evenimentului Wine & Paint Night Out, pentru a socializa, picta si pentru a te distra alaturi de prieteni sau colegi!

Tema acestei editii va fi Halloween-ul deci te asteptam cat mai original/original deghizat.

Vei consuma vinuri de la Viile Metamorfosis (fiecare participant va primi doua pahare de vin – alb/rose), bomboane de Halloween si vei invata alaturi de artistii plastici Art & Hobby Studio cum sa-ti pictezi pe panza propriul tablou!

 

Escape Room

În ultimul weekend al lunii octombrie, Cryptex Escape Room te așteaptă cu 6 camere pline de mister, lilieci, stafii, plăcinte cu dovleac, dulciuri și multe alte surprize toată noaptea până de dimineața. Daca veniți costumați beneficiați de o reducere de 25% la Escape Room. Pentru rezervări sau mai multe detalii ne găsiți la info@cryptex.ro sau 0787.889.665.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: