Școala Altfel, Săptămâna Altfel

Art & Hobby Studio > Școala Altfel, Săptămâna Altfel

Școala Altfel, Săptămâna Altfel

În prezent copiii au la dispoziție o gama foarte diversificată de activități extra școlare pe care le pot întreprinde. Iată câteva motive pentru care să alegi arta plastica pentru programul ȘCOALA ALTFEL:
arta plastică îl ajuta pe copil să-și exprime mai ușor emoțiile și trăirile. Folosind anumite culori, trasând anumite hașuri, creând anumite forme acesta se poate exprima fără să folosească vorbe.

este o ocazie să învețe ceva nou într-un mediu relaxant și distractiv, fără presiunea notelor

își dezvoltă coordonarea între ochi și mâini, expunând prin desen/pictura/modelaj ceea ce văd

copilul devine mult mai atent la detalii și conștient de lucrurile ce îl înconjoară

participând la un curs de artă copilul are ocazia să-și descopere talente nebănuite și să le dezvolte

copilul învață despre măsurători, forme, modele, șabloane, combinarea culorilor ceea ce îl va ajuta pe viitor

dezvoltarea puterii de decizie, conștientizarea preferințelor și exprimarea lor (de exemplu când preferă o anumita culoare, model etc)

 

Atelier de pictat tricouri – fiecare copil va picta un tricou pus la dispoziție de noi folosind culori speciale rezistente la spălare.

Atelier de modelaj in lut – copiii vor descoperi o tehnica străveche ce presupune realizarea unor obiecte din pământ (lut)

Atelier de pictura pe lemn – folosind tehnica picturii în acril, copiii vor realiza cele mai simpatice ceasuri de perete.

atelier pictat ceasuri din lemn

Jucării – fiecare participant va pleca acasă cu o jucărie de pluș realizată chiar de el.

Atelier “cufărul magic” – cei mici vor decora o cutiuța din lemn folosind culori acrilice.

curs de bricolaj, art and hobby studio, 1 iunie

Atelier de pictat lampioane – acestea sunt obiecte decorative ce vor înfrumuseța încăperea în care sunt așezate și îi vor da o nota personală reprezentând pasiunile copilului.

Atelier de pictat căsuțe din lemn – copiii vor învăța să decoreze căsuțe din lemn pentru păsări. Acestea pot fi așezate în parcuri sau pe balcon, micuțele înaripate venind să se hrănească de acolo.

Atelier de decorat măști – Vom realiza măști deosebite, demne de un bal mascat cu domnițe și cavaleri folosindu-ne de culori acrilice, sclipici și panglici.

Atelier de pictat șepci – acestea sunt un accesoriu preferat de copii. Acum au ocazia să învețe să le personalizeze folosind culori pentru textil, rezistente la spălare.

Atelier de dream catcher – Dreamcatcherul sau capcana viselor este un obiect de cult înconjurat de o frumoasă poveste. Este confecționat manual și decorat cu pietre naturale, pene și astfel devine talismanul ce ne protejează somnul de vise nedorite.

Atelier de confecționat zmee – folosind suporturi din lemn, foi de hârtie, culori și multă creativitate vom realiza zmee pe care sa le înălțăm în aer în zilele cu vânt.

Atelier de pictat pușculițe – cu aceasta ocazie copiii vor fi și mai motivați sa econimisească bănuți astfel încât pușculița personalizata să se umple cât mai repede.

Atelier de SLIME – slime-ul reprezintă unul dintre cele mai recente trend-uri în materie de jucării în rândul celor mici. La acest atelier îi vom învăța pe copii rețeta magică prin care să-și realizeze propriile slime-uri pufoase, parfumate, lipicioase și sclipicioase.

Atelier de pictura pe sticla – În cadrul acestui atelier vom face cunoștință cu minunata lume a picturii pe sticlă folosind culori pentru vitraliu. Copiii isi vor aduce contribuția la crearea unui joc al transparențelor coloristice ce oferă distincție, armonie și căldura ambientului cu ajutorul transformării unui obiect ce ne inundă cotidianul de culoare și frumos.

Atelierele pot avea loc atât la sediul nostru cât și în alte locații.

Prețul este:

-45 lei/copil pentru o clasa cu minim 25 elevi

-40 lei/copil pentru două clase cu minim 25 elevi

-35 lei/copil pentru trei clase cu minim 25 elevi.

Acesta include toate materialele necesare și doi artiști ce vor îndruma copiii pe parcursul atelierelor.

Durata: 1 oră

Pentru oferte personalizate ne puteți scrie la contact@artandhobbystudio.ro

Vezi si:

Ateliere de Halloween

Ateliere de 1 Decembrie

Ateliere de Craciun

Ateliere de martisor