Workshop: Meditatie pentru deschiderea Inimii (gratuit)

meditatie

Data atelierului: 12-02-2018

Pret: 0 RON

Profesor: Maria Constantinescu NlpCoach

Rezerva Loc

NU MAI SUNT LOCURI DISPONIBILE PENTRU ACEST WORKSHOP

 

Art & Hobby Studio te invita luni, 12 februarie, de la ora 19:00 la Workshop-ul: Meditatie pentru deschiderea Inimii.

Durata: 3 ore

Workshop-ul este gratuit. Donatiile sunt binevenite 🙂

Inima este centrul Sacru care ne conecteaza cu viata, linistea si iubirea infinita. Nu vorbim despre inima fizica, ci despre Inima Universala pe care o impartim cu totii.

O inima se poate inchide in urma unor dezamagiri sau suferinte, cu voia sau fara voia noastra. Atunci cand nu ne simtim apreciati si iubiti pentru ceea ce suntem cu adevarat, tindem sa ne retragem si sa ne inchidem inimile pentru a nu permite semenilor sa ne raneasca din nou. Inima se poate inchide si dupa perioade intense de stres, mai ales daca lucram intr-un mediu competitiv unde cerintele tind sa acapareze constienta Sinelui nostru Adevarat. Acest Sine isi are locuinta in inimile noastre si este inocenta, pace, iubire neconditionata si bucurie pura. Atunci cand uitam de noi, tindem sa intoarcem spatele acestui Sine si astfel devenim din ce in ce mai deconectati de inimile noastre, de cine suntem in esenta.

O inima deschisa radiaza iubire de Sine si se conecteaza cu ceilalti la un nivel nou de intelegere si acceptare. Sigur poti sa recunosti acum momentele in care inima ta s-a deschis: poate s-a intamplat cand te-ai indragostit ultima oara. Cand inima ti se deschide, simti ca iti vine sa imbratisezi pe toata lumea si devii din nou copilul care se bucura.

In prima parte a intalnirii vom curata suferintele si blocajele emotionale care stau in calea accesarii complete a spatiului nostru Sacru – unde se afla adevaratul nostru potential. De multe ori ne simtim captivi in aceste senzatii negative, fara a constientiza ca ele sunt de fapt simple fantasme care se cer a fi eliberate. Poate ca ai simtit cum, atunci cand incerci sa patrunzi in inima ta pentru raspunsuri, mai intai se reveleaza durerile ei. Conectandu-ne la “cerul” inimii, vom observa “norii” care apar, lasand “ploaia” de lumina sa-i risipeasca. In partea a doua ne vom deschide centrul inimii si vom crea impreuna un spatiu de vindecare, conectare si creativitate in Inima noastra Universala.

Meditatia si ceea ce urmeaza include tehnici extrase din samanism, NLP, consiliere, invatatura non-duala.

Evenimentul este facilitat de:

Mihaela Coman – Healer, Indrumator Terapie in Lumina.

Maria Constantinescu – Coach, NLP Practitioner, facilitator meditatii cu mandale.

“O inima aprinsa are darul de a aprinde toate inimile din calea ei.”

In cazul in care nu reusiti sa va inscrieti completand formularul de la Rezerva Loc ne puteti trimite un mail cu datele dumneavoastra la adresa contact@artandhobbystudio.ro sau ne puteti suna la numarul 0761.422.673 (disponibil luni-vineri in intervalul 10:00-19:00)
Adresa: Strada Occidentului, nr 33, sector 1, Bucuresti

Rezerva-ti loc la : Workshop: Meditatie pentru deschiderea Inimii (gratuit) in data de 12-02-2018

Eveniment: Workshop: Meditatie pentru deschiderea Inimii (gratuit)
Sunt de acord cu termenii si conditiile.

ATENTIE!Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii!