Workshop: lumina interioara (gratuit)

Data atelierului: 23-04-2018

Pret: 0 RON

Profesor: Maria Constantinescu SpiritualCoach

Rezerva Loc

Meditatie ghidata pentru a descoperi lumina care esti si puterea ta interioara

Data: 23 aprilie 2018

Ora: 19:00

Durata: 3h

Tu esti lumina, tu esti inspiratie si pace interioara. Mintea si gandurile pot acoperi aceasta stare naturala pe care o ai deja in interiorul tau, facandu-te sa te vezi mic, neputincios si temator. Dar asta nu este realitatea, e doar un blocaj, o iluzie care te impiedica sa vezi viata si bucuria de a fi viu.

Pacea, prezenta nemiscata este deja aici. De aici vine inspiratia, energia si spontaneitatea. Tot ce ai nevoie ca sa iti exprimi si sa iti folosesti puterea este sa descoperi ceea ce esti in acest moment.

Blocajele, stresul sunt energii care te impiedica sa vezi ceea ce esti si sa te exprimi liber. In meditatie descoperim momentul prezent, energia si sursa creativitatii.

Te invit sa simti aceasta vibratie naturala a vietii intr-un spatiu ghidat. Meditam, ne simtim si ne aducem atentia pe esenta lucrurilor.

Evenimentul e facilitat de Maria Constantinescu, Coach Spiritual, NLP Practitioner, Consilier pentru dezvoltare personala.

Pagina web: inspirationcoach.ro

Intrarea este libera, donatiile sunt binevenite.

Este recomandat sa luam minim un produs de persoana de la bar deoarece avem spatiul pe baza de consumatie.

In cazul in care nu reusiti sa va inscrieti completand formularul de la Rezerva Loc ne puteti trimite un mail cu datele dumneavoastra la adresa contact@artandhobbystudio.ro sau ne puteti suna la numarul 0761.422.673 (disponibil luni-vineri in intervalul 10:00-19:00)
Adresa:  STAY by “Coffee 2 Go” – str General Berthelot, nr 48.

Rezerva-ti loc la : Workshop: lumina interioara (gratuit) in data de 23-04-2018

Eveniment: Workshop: lumina interioara (gratuit)
Sunt de acord cu termenii si conditiile.

ATENTIE!Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii!