Workshop: Introducere în meditație și coaching NLP

Data atelierului: 25-06-2018

Pret: 30 RON

Profesor: Mihaela Coman

Rezerva Loc

Art & Hobby Studio te invita luni, 25 iunie 2018, la Introducere în meditație și coaching NLP

Ora: 18:45
Donatie sugerata: 30 lei
Durata: 3h

Poate că ai mai încercat să meditezi, dar ți-a fost greu să te deconectezi de la șirul infinit al gândurilor. Poate că nu ai încercat, dar ai tot auzit de efectele benefice ale meditației. Există și posibilitatea să fi practicat o formă de meditație care nu ți se potrivește.

Te invităm să descoperi meditația în Prezență – una dintre cele mai ușoare forme de accesare a spațiului interior de liniște.

De ce medităm?

Pentru a ne deconecta de la realitatea minții care este iluzorie. Atunci când ne identificăm cu mintea și ne lăsăm conduși de șirul infinit de gânduri, pierdem esența a ceea ce suntem cu adevărat. De cele mai multe ori căutăm soluții la problemele noastre gândindu-ne în mod obsesiv la ele. Soluțiile se accesează atunci când reușim să trecem dincolo de minte, dincolo de acel zgomot continuu de fundal care ne ține departe de ceea ce suntem cu adevărat. Nu suntem mintea noastră, nici gândurile noastre, atunci ce rămane? Suntem dincolo de povestea personală pe care am creat-o, dincolo de personalitatea noastră și dincolo de rolurile pe care le jucăm zilnic. Suntem pasagerii de pe scaunul din spate al minunatului vehicul numit corp. Suntem liniște, iubire și înțelepciune infinită, iar prin meditație reușim să accesăm toate aceste resurse care sunt mereu în noi. Suntem cel ce observă cum viața se intamplă pur și simplu.

Poate că ai făcut cunostintă pană acum cu Observatorul. În perioade dificile din viată, când suferim, există acea parte din noi care observă că suntem supărati, dar care nu cunoaște supărarea. Care observă că plângem, că suntem în confuzie, dar nu cunoaște nici plânsul și nici confuzia. Poate că au fost momente în care te-ai conectat cu acest observator în mod spontan și ai simțit infinita înțelepciune și iubire care izvorăste de aici. În timpul meditației, vom invăta drumul înapoi spre Observator, spre cine suntem în esentă.

În acest spațiu de liniște nu există traume personale, suferintă, probleme , anxietate și alte constructe declanșate de mental. Deconectandu-ne de la minte, lăsăm liniștea, lumina și iubirea să pătrundă în noi, aducând cu ele soluții la problemele pe care nu reușim să le rezolvăm din plan mental.

Meditația în Prezență nu cere niciun efort de imaginație sau concentrare, ci focus pe momentul prezent.

Cum medităm?

Va fi o meditație ghidată, iar în a două parte vom rămane în liniște, în momentul prezent ca să observăm “ce este”.

Urmează apoi coaching NLP. Printr-o tehnică de introspecție, exprimare prin artă (desen) conștientizăm acele schimbări cheie care ne aduc viața la adevăratul potențial al bucuriei.

Facilitatori:

Mihaela Coman -Healer, consilier pentru vindecare emotională, facilitator Terapie în Lumină.

Maria Constantinescu -Coach NLP, facilitator meditații ghidate, tehnici de bioenergie și workshop uri cu mandale.

Vă așteptăm cu drag!

Rezerva-ti loc la : Workshop: Introducere în meditație și coaching NLP in data de 25-06-2018

Eveniment: Workshop: Introducere în meditație și coaching NLP
Sunt de acord cu termenii si conditiile.

ATENTIE!Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii!