Workshop: Descoperind energia creatoare din tine

Data atelierului: 10-05-2018

Pret: 75 RON

Profesor: Maria Constantinescu NlpCoach

Rezerva Loc

Sa descoperi constiinta care esti si aceasta energie creatoare inseamna sa iti purifici mintea si corpul.

In acest fel legaturile pe care le ai cu aceasta lume devin luminoase. Iti aduce energie, claritate si accesarea puterii tale interioare. Astfel lasi ideile inspirate sa fie puse in practica si traiesti in fluxul natural al vietii.

Folosim exercitii de meditatie si coaching pentru a accesa puterea interioara si fiecare primeste ceea ce are nevoie pe drumul sau.

Data: 10 mai 2018

Ora: 19:00

Cost: 75 lei

Durata: 3 ore

Workshop-ul este facilitat de: Maria Constantinescu, Coach Spiritual, Nlp Master Practitioner si facilitator workshop-uri de dezvoltare personala prin pictura de mandale.

Experiente si formari: Studii în sociologie (psihologie socială) la Universitatea Bucureşti.

Arte plastice, grafică şi pictură.

NLP Practitioner și NLP Master Practitioner, acreditat de International Association for Neurolinguistic Programming și International Association of NLP Training Institutes, Formare de peste 330 ore live training în NLP, cu Daniel Bichiș (Competent Consulting) format de Richard Bandler, co-fondator NLP.

Consilier pentru Dezvoltare Personală, acreditat A.N.C., Formare de 150 ore, cu Mugur Bădărău.

Coach acreditat de International Coach Federation (ICF), formare de 112,5 ore aprobate ACSTH-ICF și peste 90 de ore de practică, prin şcoala Coaching Essence.

Participare la “Inițiere în Buddha Compasiunii” cu Dalai Lama, Budapesta, septembrie 2010.

Participare la cursurile de yoga în cadrul Grupului Național de Studiu și Practică Yoga (Organizație membră a Uniunii Europene de Yoga), cu Yogaacharya Mario Sorin Vasilescu, 2010 – 2015.

Participare la întâlniri, workshop-uri și retreat-uri cu Rune Heivang și Arne Bjellebo, în România. Participare la Retreat cu Gangaji și Eli, (discipoli ai lui Papaji – discipol al lui Ramana Maharshi), Amsterdam, iulie 2014.

Website: inspirationcoach.ro

n cazul in care nu reusiti sa va inscrieti completand formularul de la Rezerva Loc ne puteti trimite un mail cu datele dumneavoastra la adresa contact@artandhobbystudio.ro sau ne puteti suna la numarul 0761.422.673 (disponibil luni-vineri in intervalul 10:00-19:00)
Adresa: strada Occidentului, nr 33, sector 1, Bucuresti.

 

Rezerva-ti loc la : Workshop: Descoperind energia creatoare din tine in data de 10-05-2018

Eveniment: Workshop: Descoperind energia creatoare din tine
Sunt de acord cu termenii si conditiile.

ATENTIE!Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii!