Loading cursuri

Școala de vară pentru adulți – ONLINE

Așa cum v-am obișnuit și acest an organizăm ȘCOALA DE VARĂ – momentan doar în varianta ONLINE.

Acesta presupune o serie intensivă de cursuri organizate în fiecare zi de luni până joi în cadrul cărora participanții vor deprinde tehnici de desen, pictură și colaj.

Data de început: 1 iunie 2020

Structura: 4 MODULE a câte 4 ȘEDINȚE fiecare (de luni până joi)

Ora: 19:00-20:30

Grupa: 14 ani +

MODULUL 1 – natură statică – desen în grafit și creioane colorate pe hârtie.  Pornind de la o natură moartă vom pune bazele desenului – compoziție, paginație, construcție, valorație

 

MODULUL 2 – portret – desen în grafit și pictură în tempera. Pe parcursul celor 4 ședințe vom învăța să realizăm o schiță a chipului uman și terminăm cu realizarea unei reproduceri a propriului nostru portret privit în oglindă.

 

MODULUL 3 – peisaj – acuarelă și tempera pe hârtie. Învățăm noțiuni de cromatologie, despre cele 7 contraste cromatice în pictură, apoi vom aplica noțiunile prin tehnicile de pictură în acuarelă și tempera realizând peisaje.

 

MODULUL 4 – ilustrație botanică – Acest curs ne inițiază în tehnica desenului în acuarelă și tuș. Pe parcursul celor patru ședințe vom deprinde noțiuni de construcție și paginație, vom folosi atât tehnica laviului în pensulă cât și diverse penițe pentru a face o ilustrație de atlas botanic.

 

Fiecare participant va trebui să pregătească: creioane, bloc de desen/pictură, creioane colorate, gumă de șters, acuarele, tempera, tuș, pensule, toc cu peniță.

Vom colabora prin programul Zoom care permite tuturor participanților să se vadă, să comunice, să-și împartă impresii, să urmarească instrucțiunile artistului și să îi ceară informații suplimentare.

Vom programa conferința pe Zoom și fiecare participant va primi link-ul pentru logare.

Numar minim de participanti pentru formarea grupei: 4

Numar maxim de participanți: 10

Preț o ședință: 30 lei

Preț abonament 4 ședințe: 100 lei

Preț abonament 16 ședințe: 320 lei

Înscrierea se face completând formularul de la Rezerva Loc. După confirmarea pe mail a înscrierii se achită taxa în contul RO07 INGB 0000 9999 0855 6185 deschis pe Art Escape & Events SRL

iunie 01 2020

Detalii

Dată 1 iunie
Ore 19:00 - 20:30
Cost: 30lei
Categorii Curs: , , , ,
Profesor Maria Ivan-Gurzu
Vârsta 14 ani+

Adresa

ONLINE

ONLINE Romania 1 Romania

Telefon

0787.889.665

Alte detalii

  • Preț o ședință: 30 lei
  • Preț abonament 4 ședințe: 100 lei
  • Preț abonament 16 ședințe: 320 lei
  • Durata: 16 ședințe
  •  

Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Rezervă loc

Termeni și Condiții
Loading gif