Introducere în Meditație pentru copii

Perioada desfasurare curs: 06-05-2018 - 06-05-2018

Pret: 50 RON

Profesor: Mihaela Coman

Rezerva Loc

Ce este cosmosul? Unde începe și unde se termină? Cine sunt eu? De unde am venit? Ce este cerul, ce sunt stelele?

Aceste întrebări își găsesc răspunsul doar în interiorul nostru. Cuvintele pot doar să indice locul în care răspunsul așteaptă mereu în liniște.

De ce medităm de mici?

Medităm să ne deschidem inimioarele spre a primi și oferi iubirea necondiționată care se află deja acolo. În tradițiile orientale copiii sunt învățați să mediteze încă din primii ani de viață, această tehnică fiind cea mai veche formă de accesare a puterii noastre interioare.

Ne ajută să ne înțelegem mai bine pe noi înșine, să ne iubim mai mult, să devenim mai jucăuși, mai liberi în exprimare, în gândire și în trăire.

Căpătăm încredere în noi și în viață. Ne ajută să obținem claritate și, mai ales, să ne formăm un proces clar de gândire încă de mici.

“Mintea” se formează la vârste fragede și în ea se stochează și lucruri care nu sunt benefice. De aceea e bine să o “curățăm” și să o menținem proaspătă din copilărie.

Când spunem “minte” ne referim și la felul în care gândurile se asociază cu emoțiile (dar și invers). Când dăm la o parte norișorii gri care ne mai supără uneori, Soarele Creativității răsare vesel pe cerul nostru.

“Raise me up in Love. As Love!”

Și părinții sunt invitați! Să ne vedem cu bucurie!

Puteți aduce cu voi o păturică sau o salteluță, căci e mai plăcut să stăm pe jos.

Facilitator: Mihaela Coman

Studii pedagocice, șapte ani de practică a meditației, Îndrumător Terapie în Lumină, sub îndrumarea Maeștrilor: Mooji, Rune Heivang, Alexander Northern Deer.

Cost: 50 lei/copil+parinte

Ora: 10:00

Durata: 2h

Varsta minima: 7 ani

In cazul in care nu reusiti sa va inscrieti completand formularul de la Rezerva Loc ne puteti trimite un mail cu datele dumneavoastra la adresa contact@artandhobbystudio.ro sau ne puteti suna la numarul 0761.422.673 (disponibil luni-vineri in intervalul 10:00-19:00)
Adresa: strada Occidentului, nr 33, sector 1, Bucuresti.

 

 

Rezerva-ti loc la : Introducere în Meditație pentru copii in intervalul 06-05-2018 - 06-05-2018

Eveniment: Introducere în Meditație pentru copii
Sunt de acord cu termenii si conditiile.

ATENTIE!Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii!