Curs intensiv de arta

curs de pictură

Perioada desfasurare curs: 18-06-2019 - 25-07-2019

Pret: 1200 RON

Profesor: Floriama Candea

Rezerva Loc

Art & Hobby Studio te invita incepand cu 17 iunie 2019 la Cursul intensiv de arta.

Acesta face trecerea prin principalele tehnici din domeniul artei si iti asigura bagajul preliminar de cunostinte in realizarea propriilor lucrari. Parcurgandu-le ai ocazia sa experimentezi tehnicile de baza ca mai apoi sa-ti alegi domeniul preferat si sa-l aprofundezi.

Cursul este ideal celor ce vor sa urmeze un liceu de arta/facultate dar si celor ce vor sa aiba un nou hobby care sa le stimuleze creativitate si spiritul artistic.

Program:

10:00-11:30

Structura: 24 sedinte

Frecventa: 4 sedinte/sapt – lunea, martea, miercurea si joia

Cursul este impartit in 6 MODULE a cate 4 SEDINTE fiecare dupa urmatoarea programa:

MODULUL 1 – DESENNATURA STATICA  – grafit, carbune, pastel

Pornind de la o natura moarta vom pune bazele desenului – compozitie, paginatie, constructie, valoratie – folosindu-ne de creion, grafit,carbune si pastel avand ca suport hartia.

MODULUL 2 – MODELAJBASORELIEF SI VASE – lut

Vom invata sa dam o forma si expresivitate unui material inert, dar foarte ascultator – lutul. Partea practica se va imbina cu notiuni teoretice despre forma, volum, proportii, compozitie, textura, stilizare, relatia dintre lumina si umbra, dintre plin si gol.

MODULUL 3 – DESEN PORTRET – grafit, carbune, pastel

Vom invata notiuni de paginatie, constructie, valoratie si nu in ultimul rand vom studia proportiile chipului uman. Vom afla care sunt tehnicile de lucru in grafit, carbune si pastel cretat, avand ca suport hartia.

MODULUL 4 – PICTURA PEISAJ – acuarela si tus

Avand ca tema peisajul vom experimenta tehnicile de pictura in acuarela si tus, vom invata diferentele dintre ele si vom acumula cunostinte de cromatologie, compozitie, textura si volum.

MODULUL 5 – PICTURAPORTRET – acrilic

Pe parcursul a 4 saptamani vom studia proportiile chipului uman – tema fiind autoportretul. Vom patrunde tainele picturii in culori acrilice, avand ca suport hartia. Pentru inspiratie vom urmari parcursul autoportretului in istoria artei – din renastere pana in timpurile noastre.

MODULUL 6 – PICTURAPEISAJ – ulei

Avand ca tema principala peisajul, vom studia tehnica picturii in ulei cu cutit de paleta. Aceasta tehnica ce face parte din familia tehnicilor impasto, presupune aplicarea culorii pe panza cu ajutorul cutitului de paleta.

Preturi:

  • o sedinta – 60 lei
  • 1 modul de 4 sedinte (1 saptamana) – 220 lei
  • intregul curs de 24 de sedinte – 1200 lei (se achita in doua rate: 50% in prima sedinta si 50% in a 12-a sedinta)

Preturile includ toate materialele necesare.

Varsta minima: 14 ani

In cazul in care nu reusiti sa va inscrieti completand formularul de la Rezerva Loc ne puteti trimite un mail cu datele dumneavoastra la adresa contact@artandhobbystudio.ro sau ne puteti suna la numarul 0761.422.673 (disponibil luni-vineri in intervalul 10:00-19:00)
Adresa: Strada Occidentului, nr 33, sector 1, Bucuresti

 

Rezerva-ti loc la : Curs intensiv de arta in intervalul 18-06-2019 - 25-07-2019

Eveniment: Curs intensiv de arta
Sunt de acord cu termenii si conditiile.

ATENTIE!Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii!