Evenimente corporate/private

Art & Hobby Studio > Evenimente corporate/private

Evenimente corporate/private

Alaturi de colegii de munca iti petreci o foarte mare parte din timp… Dar oare ajungi sa-i cunosti cu adevarat in acel spatiu rigid, stresant, plin de sarcini si deadline-uri?

Art & Hobby Studio ti-a pregatit o serie de activitati recreative pentru tine si echipa ta ce va oferi posibilitatea sa va cunoasteti in afara mediului obisnuit de lucru, sa descoperiti ce pasiuni comune aveti si cum puteti colabora mai bine.

 

1. Masti Venetiene – un atelier plin de mister, culori si accesori inedite (paiete, pene, sclipici etc). Fiecare participant va realiza cate o masca lasandu-se inspirat de cele prezente la Carnavalul de la Venetia, folosindu-si propria imaginatie si indrumarile artistului nostru.

2. Pictura tricouri – participantii vor descoperi tehnica picturii pe material textil folosind culori speciale rezistente la spalare. Fiecare va pleca acasa cu un obiect vestimentar personalizat – un tricou din bumbac.

3. Bratari din lemn – pe cat de simpla in aparenta pe atat de spectaculoasa in esenta, tehnica decoupage este folosita in domeniul artelor decorative. Noi vom personaliza bratari din lemn folosind hartie de orez, servetele cu diverse modele si foita de aur.

4. Atelier de pictura pe ceramica – Cafeaua de dimneata este mai savuroasa servita din cani pictate chiar de tine! Te invam tehnica picturii pe ceramica la acest atelier!

5. Workshop: Mandala – Tema acestui atelier este: “Care este armonia mea in grup?”

Fiecare participant va avea ocazia sa exploreze in interiorul sau si apoi sa picteze intuitiv pe o panza. La final se va forma o mare mandala din toate lucrarile ce va reprezenta ARMONIA GRUPULUI.

Scopul acestei terapii este sa-i ajute pe participanti sa se echilibreze emotional, sa se relaxeze si sa-si dezvolte comunicarea intuitiva.

6. Workshop: Caricatura – Particularitatile unei caricaturi este exagerarea anumitor trasaturi ale persoanei alese ca model. Astfel ca fiecare participant va alege o “victima” (coleg, sef etc) careia ii va face caricatura.

Cu siguranta evenimentul se va finaliza cu multe rasete, energie pozitiva si lucrari de pus pe peretii firmei.

7. Pictura pe sticla – In cadrul acestui atelier vom face cunostinta cu minunata lume a picturii pe sticla folosind culori pentru vitraliu. Va veti aduce contributia la crearea unui joc al transparentelor coloristice ce ofera distinctie, armonie si caldura ambientului cu ajutorul transformarii unui obiect ce ne inunta cotidiaul de culoare si frumos.

Din experienta noastra de 5 ani in domeniu, am observat ca cei ce participa la activitatile noastre recreative reusesc sa se deconecteze, sunt dornici sa-si depaseasca limitele, devin mai creativi si increzatori in fortele proprii si se incarca de energie. Aceste lucruri au reale urmari pozitive in ceea ce priveste productivitatea la locul de munca si in dezvoltarea personala.

Evenimentele pot avea loc la sediul nostru, in incinta firmei tale sau in locatiile noastre partenere. Aceste pot fi insotite de coffee break-uri, pauze de masa sau conferinte.

De asemenea, pentru doritori putem organiza mai multe activitati simultan.