Evenimente corporate/private

Art & Hobby Studio > Evenimente corporate/private

Evenimente corporate/private

Din experienta noastra de 5 ani in domeniu, am observat ca cei ce participa la activitatile noastre recreative reusesc sa se deconecteze, sunt dornici sa-si depaseasca limitele, devin mai creativi si increzatori in fortele proprii si se incarca de energie. Aceste lucruri au reale urmari pozitive in ceea ce priveste productivitatea la locul de munca si in dezvoltarea personala.

Iata ce ateliere iti propunem:

Masti Venetiene – un atelier plin de mister, culori si accesori inedite (paiete, pene, sclipici etc). Fiecare participant va realiza cate o masca lasandu-se inspirat de cele prezente la Carnavalul de la Venetia, folosindu-si propria imaginatie si indrumarile artistului nostru.

Pictura tricouri – participantii vor descoperi tehnica picturii pe material textil folosind culori speciale rezistente la spalare. Fiecare va pleca acasa cu un obiect vestimentar personalizat – un tricou din bumbac.

Bratari din lemn – pe cat de simpla in aparenta pe atat de spectaculoasa in esenta, tehnica decoupage este folosita in domeniul artelor decorative. Noi vom personaliza bratari din lemn folosind hartie de orez, servetele cu diverse modele si foita de aur.

Atelier de pictura pe ceramica – Cafeaua de dimneata sau portia de mancare sunt mai savuroase servite din recipiente pictate chiar de tine! 

Te invam tehnica picturii pe ceramica la acest atelier!

Workshop: Mandala – Tema acestui atelier este: “Care este armonia mea in grup?”

Fiecare participant va avea ocazia sa exploreze in interiorul sau si apoi sa picteze intuitiv pe o panza. La final se va forma o mare mandala din toate lucrarile ce va reprezenta ARMONIA GRUPULUI.

Scopul acestei terapii este sa-i ajute pe participanti sa se echilibreze emotional, sa se relaxeze si sa-si dezvolte comunicarea intuitiva

Workshop de dezvoltare personala prin pictura de mandale

Workshop: Caricatura – Particularitatile unei caricaturi este exagerarea anumitor trasaturi ale persoanei alese ca model. Astfel ca fiecare participant va alege o “victima” (coleg, sef etc) careia ii va face caricatura.

Cu siguranta evenimentul se va finaliza cu multe rasete, energie pozitiva si lucrari de pus pe peretii firmei.

Pictura pe sticla – In cadrul acestui atelier vom face cunostinta cu minunata lume a picturii pe sticla folosind culori pentru vitraliu. Va veti aduce contributia la crearea unui joc al transparentelor coloristice ce ofera distinctie, armonie si caldura ambientului cu ajutorul transformarii unui obiect ce ne inunta cotidiaul de culoare si frumos

Atelier de pictat tablouri Fiecare participant va reproduce o imagine folosind culorile acrilice si avand ca suport panza cu sasiu.

Atelier de modelaj participantii vor da forma si expresivitate unui material inert, dar foarte ascultator – lutul. Partea practica se va imbina cu notiuni teoretice despre forma, volum, proportii, compozitie, textura, stilizare, relatia dintre lumina si umbra, dintre plin si gol.

atelier modelaj in lut, art & hobby studio, 1 iunie

Atelier tehnica mozaic – Tehnica mozaicului reprezinta asamblarea unor bucatele colorate de material dur (marmura, gresie, sticla) intr-un mod original pentru a infrumuseta suprafata pe care sunt folosite

Curs tehnica mozaic

Atelier de design floral – participantii vor invata pasii ce trebuie strabatuti in realizarea unui aranjament floral, metode de combinare a florilor si compozitii, dar vor fi si incurajati sa-si foloseasca imaginatia in “jocul” cu florile. (atelier realizat in colaborare cu Floraria My Inesse)

 

Informatii utile:

  • atelierele pot fi organizate in cadrul team building-urilor, a petrecerilor private sau alte evenimente
  • ele sunt adresate incepatorilor – artistii nostri ii vor indruma pe participanti pe parcursul intregului eveniment
  • lucrarile realizate raman la participanti
  • timpul recomandat pentru un atelier este de 1h30min
  • evenimentele pot avea loc la sediul nostru, in incinta companiei sau in alta locatie din Bucuresti sau din afara lui
  • acestea pot fi insotite de coffee break-uri, pauze de masa, conferinte etc
  • pot avea loc mai multe activitati simultan
  • pretul se stabileste in functie de numarul de persoane, locatie, durata etc
  • ne poti cere oferta personalizata la contact@artandhobbystudio.ro

 

Vezi si:

Ateliere de Halloween

Ateliere de 1 Decembrie

Ateliere de Craciun

Ateliere de Martisor