Evenimente corporate/private

Art & Hobby Studio > Evenimente corporate/private

Evenimente corporate/private

 

Compania ta caută o metodă de a stimula creativitatea angajaților săi? Urmărește să sporească legăturile organizatorice și lucrul în echipă? Cauți idei noi și creative?

Art & Hobby Studio poate să aducă energie, entuziasm și creativitate în echipa voastră prin evenimente la sediul nostru sau în alte locații.

Dacă ai nevoie ca membrii echipei sa lucreze mai inteligent, mai creativ sau doar pur si simplu diferit, vă oferim ateliere dedicate pentru team building ce vă va ajuta să recunoașteți abilitățile individuale, să creați și să solidificați sinergia echipei și să îmbunătățiți abilitatea de a rezolva probleme în feluri diferite.

Fiecare organizație este la fel de bună ca și membrii echipei – persoanele trebuie să colaboreze, comunice, dar și să acționeze, să ia decizii individual pentru a obține rezultate.

Art & Hobby Studio ofera posibilitatea de a folosi arta ca o platformă de a gândi „outside of the box” într-o manieră creativă.

Toate ateliere noastre sunt ținute de artiști plastici ce o să indrume participanții pe parcursul atelierului și se concentrează în a încuraja participanții de a crea fără frică și sincer .

Art & Hobby Studio vă oferă următoarele idei pentru un teambuilding reușit:

 

Iată ce ateliere îți propunem:

Măști Venețiene – un atelier plin de mister, culori și accesorii inedite (paiete, pene, sclipici etc). Fiecare participant va realiza câte o masca lăsându-se inspirat de cele prezente la Carnavalul de la Veneția, folosindu-și propria imaginație și îndrumările artistului nostru.

 

 

 

 

 

 

 

Pictură tricouri – participanții vor descoperi tehnica picturii pe material textil folosind culori speciale rezistente la spălare. Fiecare va pleca acasă cu un obiect vestimentar personalizat – un tricou din bumbac.

 

 

 

 

 

 

 

Brățări din lemn – pe cât de simplă în aparență pe atât de spectaculoasă în esență, tehnică decoupage este folosită în domeniul artelor decorative. Noi vom personaliza brățări din lemn folosind hârtie de orez, șervetele cu diverse modele și foiță de aur.

 

 

 

 

 

 

 

Atelier de pictură pe ceramică – Cafeaua de dimineață sau porția de mâncare sunt mai savuroase servite din recipiente pictate chiar de tine! 

Te învățam tehnica picturii pe ceramică la acest atelier!

 

 

 

 

 

 

 

Workshop: Mandala – Tema acestui atelier este: “Care este armonia mea în grup?”

Fiecare participant va avea ocazia sa exploreze în interiorul sau și apoi să picteze intuitiv pe o pânza. La final se va forma o mare mandala din toate lucrările ce va reprezenta ARMONIA GRUPULUI.

Scopul acestei terapii este să-i ajute pe participanți sa se echilibreze emoțional, să se relaxeze și să-și dezvolte comunicarea intuitiva

Workshop de dezvoltare personala prin pictura de mandale

 

 

 

 

 

 

 

Workshop: Caricatura – Particularitățile unei caricaturi este exagerarea anumitor trăsături ale persoanei alese ca model. Astfel ca fiecare participant va alege o “victimă” (coleg, șef etc) căreia îi va face caricatura.

Cu siguranță evenimentul se va finaliza cu multe râsete, energie pozitiva și lucrări de pus pe pereții firmei.

 

 

 

 

 

 

 

Pictură pe sticlă – În cadrul acestui atelier vom face cunoștință cu minunata lume a picturii pe sticla folosind culori pentru vitraliu. Vă veți aduce contribuția la crearea unui joc al transparentelor coloristice ce oferă distincție, armonie și căldură ambientului cu ajutorul transformării unui obiect ce ne inundă cotidianul de culoare și frumos

atelier de pictură pe sticlă, vitraliu

 

 

 

 

 

 

 

Atelier de pictat tablouri Fiecare participant va reproduce o imagine folosind culorile acrilice și având ca suport pânza cu sașiu.

 

 

 

 

 

 

Atelier de modelaj participanții vor da forma și expresivitate unui material inert, dar foarte ascultător – lutul. Partea practică se va imbina cu notiuni teoretice despre forma, volum, proporții, compoziție, textură, stilizare, relația dintre lumină și umbră, dintre plin și gol.

 

 

 

 

 

 

 

Atelier tehnica mozaic – Tehnica mozaicului reprezintă asamblarea unor bucatele colorate de material dur (marmură, gresie, sticlă) într-un mod original pentru a înfrumuseța suprafața pe care sunt folosite

 

 

 

 

 

 

 

Atelier de design floral – participanții vor învăța pașii ce trebuie străbătuți în realizarea unui aranjament floral, metode de combinare a florilor și compoziții, dar vor fi și incurajați să-și folosească imaginația în “jocul” cu florile.

 

 

 

 

 

 

 

 

Atelier de personalizat agende – sporul și inspirația apar mai ușor când se lucrează pe agende personalizate, iar daca acestea sunt lucrate chiar de tine satisfacția este cu atât mai mare. Te învățăm noi cum să le realizați la atelierul de personalizat agende.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Informații utile:

  • atelierele pot fi organizate în cadrul team building-urilor, a petrecerilor private sau alte evenimente
  • ele sunt adresate începătorilor – artiștii noștri îi vor îndruma pe participanți pe parcursul întregului eveniment
  • lucrările realizate rămân la participanți
  • timpul recomandat pentru un atelier este de 1h30min
  • evenimentele pot avea loc la sediul nostru, în incinta companiei sau în altă locație din București sau din afara lui
  • acestea pot fi însoțite de coffee break-uri, pauze de masă, conferințe etc
  • pot avea loc mai multe activități simultan
  • prețul se stabilește în funcție de numărul de persoane, locație, durată etc
  • ne poți cere ofertă personalizată la contact@artandhobbystudio.ro

 

Vezi si:

Ateliere de Halloween

Ateliere de 1 Decembrie

Ateliere de Craciun

Ateliere de Martisor