Team building-uri creative pentru tine și echipa ta

Art & Hobby Studio > eveniment privat > Team building-uri creative pentru tine și echipa ta

Team building-uri creative pentru tine și echipa ta

Atelier de pictat tricouri

Compania ta caută o metodă de a stimula creativitatea angajaților săi? Urmărește să sporească legăturile organizatorice și lucrul in echipă? Cauți idei noi și creative?

Art & Hobby Studio poate să aducă energie, entuziasm și creativitate în echipa voastră prin evenimente la sediul nostru sau în alte locații.

Dacă ai nevoie ca membrii echipei sa lucreze mai inteligent, mai creativ sau doar pur si simplu diferit, vă oferim ateliere dedicate pentru team building ce vă v-a ajuta să recunoașteți abilitățile individuale, să creați și să solidificați sinergia echipei și să îmbunătățiți abilitatea de a rezolva probleme în feluri diferite.

Fiecare organizație este la fel de bună ca și membrii echipei – persoanele trebuie să colaboreze, comunice, dar și să acționeze, să ia decizii individual pentru a obține rezultate.

Art & Hobby Studio ofera posibilitatea de a folosi arta ca o platformă de a gândi „outside of the box” într-o manieră creativă.

Toate ateliere noastre sunt ținute de artiști plastici ce o să indrume participanții pe parcursul atelierului și se concentrează de a incuraja participanții de a crea fără frică și sincer .

Art & Hobby Studio vă oferă următoarele idei pentru un teambuilding reușit:

Wine and paint night out

Relaxarea de după munca este adusă de Art & Hobby Studio la un eveniment cu vin și pictură unde participanții vor învăța să-și exerseze creativitatea realizând un tablou în acril pe pânză. Curajul este amplificat de un pahar de vin pus la dispoziție de colaboratorii noștri.