Petreceri creative

Art & Hobby Studio > eveniment privat > Petreceri creative

Petreceri creative

Vrei sa organizezi o iesire deosebita alaturi de prieteni/rude/colegi?

Art & Hobby Studio iti ofera urmatoarele variante de ativitati creative pe care le puteti desfasura impreuna:

1.Wine & Paint Night Out

– in cadrul acestui atelier participantii vor avea parte de un mixt intre pictura si degustare de vinuri. Astfel creativitatea se va impleti armonios cu rasfatul papilelor gustative avand ca rezultat un tablou personalizat ce le va infrumuseta casa sau pe care il pot oferi cadou celor dragi. Se va picta in culori acrilice pe panza.

2. Atelier de pictat cani din ceramica

– vom face o incursiune experimentala in frumoasa lume a decoratiunilor, prin intermediul unei tehnici simple, dar cu rezultate spectaculoase: pictura pe ceramica. Vom realiza un echilibru perfect intre duritatea materialului si fluiditatea culorilor. Fiecare participant va avea la dispozitie doua cani, pe care le va personaliza cu culori speciale pentru ceramica.

 

3. Atelier tehnica servetelului

– decoupage este o tehnica pe cat de simpla, pe atat de spectaculoasa, ce iti ofera posibilitatea de a da o alta fata obiectelor uzuale din jurul tau. In cadrul acestui atelier vom decora o cutie din lemn cu ajutorul tehnicii servetelului, la exterior, iar in interior vom captusi cutia cu fetru.

 

 4. Atelier tehnica mozaic

– tehnica mozaicului reprezinta asamblarea unor bucatele de sticla, piatra, gresie sau ceramica astfel incat sa formeze o imagine. Prin aceasta tehnica vom infrumuseta un ghiveci din ceramica, astfel incat sa se potriveasca personalitatii si gusturilor fiecarui participant.

 

5. Atelier de pictat tricouri

Pentru cei care doresc sa poarte obiecte vestimentare unice, personalizate de ei insisi. Cu ajutorul culorilor speciale pentru pictura pe material textil vom realiza modele unice ce vor transforma un simplu tricou intr-o opera de arta.

 

6. Atelier de pictura pe sticla

– in cadrul acestui atelier vom face cunostinta cu minunata lume a picturii pe sticla. Participantii vor aduce contributia la crearea unui joc al transparentelor coloristice ce ofera distinctie, armonie si caldura ambientului cu ajutorul transformarii unui obiect ce ne inunta cotidiaul de culoare si frumos.

 

7.  Atelier Mindfulness Coaching

– in cadrul acestui eveniment aplicam metode de meditatie, de coaching si vizualizare creativa prin arta.
Scopul este sa constientizam prezenta, inima universala, iar prin coaching sa reusim sa devenim ghidati de aceasta prezenta, facand schimbarile necesare in viata de zi cu zi.
In a doua parte a evenimentului fiecare participant isi va desena o mandala, aceasta fiind o practica spirituala si o buna metoda de vizualizare a legaturii dintre interior si exterior.

 

Nu iti faci griji daca nu ai mai pictat/desenat din scoala generala. Artistii nostri te vor indruma pe tot parcursul evenimentului. Acesta poate avea loc atat la sediul nostru cat si in alta locatie.

 

Pentru informatii suplimentare ne poti scrie la contact@artandhobbystudio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: