Petreceri aniversare cu mister, creativitate si competitie!

Art & Hobby Studio > eveniment privat > Petreceri aniversare cu mister, creativitate si competitie!

Petreceri aniversare cu mister, creativitate si competitie!

  Art & Hobby Studio si Cryptex Escape Room iti propun cateva activitati ce se preteaza perfect unei petreceri aniversare:
Cryptex Escape Room te asteapta cu 6 camere, 4 secenarii, 2 dueluri si un Escape From Mansion. Reteta succesului: colaborare intre mebrii echipei, perspicacitate, gandire anlitica si multa distractie.
Vom folosi tehnica graffiti pentru a realiza tablouri spectaculoase cu tema: GALAXIA. Cu ajutorul sprey­urilor speciale si a indrumarilor pretioase ale artistului plastic vom da forma plantelor, stelelor, luminilor si umbrelor.
Indrumati de artistul nostru plastic, fiecare participant va realiza un tricou pictat in culori speciale rezistente la spalare. Modelul va fi ales de cel ce il realizeaza astfel incat sa se potriveasca perfect personalitatii sale.
Impreuna cu prietenii nostri de la Creative Board Gaming participantii vor avea parte de o seara cu jocuri pentru toate gusturile: strategie, constructie sau party. O astfel de activitate face mai usoara comunicarea intre persoane ce nu se cunosc. Putem organiza si campionate cu premii surpriza!
Avem o sala de protocol si o terasa (daca vremea tine cu noi) unde copiii pot servi gustari si tort.
Pentru oferte personalizate ne poti scrie la contact@artandhobbystudio.ro sau sa ne suni la 0761.422.673.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: