Evenimente recreative pentru tine si echipa ta

Art & Hobby Studio > eveniment privat > Evenimente recreative pentru tine si echipa ta

Evenimente recreative pentru tine si echipa ta

Evenimente recreative pentru tine si echipa ta

 

 

 

Art & Hobby Studio si Cryptex Escape Room iti propun o serie de activitati in care te vor determina pe tine si echipa ta sa evadezi din cotidian, sa te relaxezi si sa te umpli de energie pentru o saptamana intreaga!

 

Propuneri activitati creative:

 

 

 

 

 

 

 

Atelier de pictat cani din ceramica (70 lei/pers)

Vom face o incursiune experimentala in frumoasa lume a decoratiunilor, prin intermediul unei tehnici simple, dar cu rezultate spectaculoase: pictura pe ceramica. Vom realiza un echilibru perfect intre duritatea materialului si fluiditatea culorilor. Fiecare participant va avea la dispozitie doua cani, pe care le va personaliza cu culori speciale pentru ceramica.

Atelier tehnica servetelului pe cutie pentru bijuterii (80 lei/pers)

Decoupage este o tehnica pe cat de simpla, pe atat de spectaculoasa, ce iti ofera posibilitatea de a da o alta fata obiectelor uzuale din jurul tau. In cadrul acestui atelier vom decora o cutie din lemn cu ajutorul tehnicii servetelului, la exterior, iar in interior vom captusi cutia cu fetru.

Wine & Paint Night Out (100 lei/pers)

Este un concept ce a luat nastere in Statele Unite si de scurt timp incepe sa fie cunoscut si in randul romanilor. Presupune o seara de pictura si degustat vin. Artistul plastic ii indruma pe participanti in realizarea unui tablou pe o tema la alegere folosind tehnica picturii in acril pe panza.

Atelier tehnica mozaic pe rama de oglinda (90 lei/pers)

Tehnica mozaicului reprezinta asamblarea unor bucatele de sticla, piatra, gresie sau ceramica astfel incat sa formeze o imagine. Prin aceasta tehnica vom infrumuseta rama cu oglinda, astfel incat sa se potriveasca personalitatii si gusturilor fiecarui participant.

Atelier de pictat tricouri (100 lei/pers)

Pentru cei care doresc sa poarte obiecte vestimentare unice, personalizate de ei insisi. Cu ajutorul culorilor speciale pentru pictura pe material textil vom realiza modele unice ce vor transforma un simplu tricou intr-o opera de arta.

Toate materialele necesare sunt incluse in pretul de participare.

Participantii vor pleca acasa cu obiectele realizate.

Timp de desfasurare atelier: 1h30min.

Pe parcursul atelierului participantii vor fi indrumati de catre un artist plastic.

 

Propuneri variante joc escape room:

 

 

 

 

 

 

 

Escape Room Simplu (45 lei/pers)

Escape-ul nostru este impartit in 4 camere individuale, dintre care 2 au si dublura. Participantii pot fi impartiti in grupuri de maxim 6 persoane si fiecare va rezolva misterul camerei in care au fost repartizati. In cazul acesta durata jocului va fi de 1h30min.

Swich Room (70 lei/pers)

Presupune participare a doua grupuri in 2 camere diferite. Dupa rezolvare, cele doua echipe fac schimb de camere si la final se stabileste care dintre ele a obtinut timpul cel mai bun. Jocul dureaza 2-2.30h

Escape The Mansion (100 lei/pers)

Putem gazdui un numar de pana la 35 de persoane simultan, ce vor primi roluri/obiective personalizate, acestea avand drept scop final deslusirea puzzle-urilor in colaborare, dezvoltand astfel spiritul de echipa al grupului.

 

CONTACT:

Ne gasiti pe strada Occidentului, nr 33, sector 1, Bucuresti

0761.422.673

https://artandhobbystudio.ro

https://www.cryptex.ro

https://www.facebook.com/artandhobbystudio

https://www.facebook.com/cryptex.ro

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: