Ateliere de Craciun (adulti)

Art & Hobby Studio > craciun > Ateliere de Craciun (adulti)

Ateliere de Craciun (adulti)

atelier de craciun

Ne pregatim cum se cuvine pentru Sarbatorile de Iarna! Mai exact cu multe ateliere creative unde vei invata sa realizezi decoratiuni ce vor aduce spiritul Craciunului in casa ta sau pe care le poti face cadou celor dragi.

Atelierele sunt destinate persoanelor de peste 14 ani si pot fi organizate in cadrul evenimentelor private, serbari, teambuilding-uri, petreceri de Craciun etc

 

  1. Atelier de pictat globuri din sticla – in cadrul acestui atelier vei invata sa decorezi globuri din sticla folosind culori acrilice si culori pentru vitraliu. Fiecare participant va avea la dispozitie cate doua globuri pe care le va picta dupa propriile preferinte sub indrumarea unui artist plastic.

ateliere de craciun

2. Atelier colaj – la acest atelier folosirea imaginatiei este foarte importanta deoarece vom utiliza materiale obisnuite precum foi de hartie, panza, ata, sclipici, lipici in realizarea celor mai spectaculoase colaje cu tema Sarbatorilor de Iarna.

ateliere de craciun

3. Atelier tehnica servetelului – Pe cat de simpla, pe atat de spectaculoasa, tehnica servetelului (decoupage) te ajuta sa oferi o alta imagine obiectelor din jurul tau chiar daca nu ai experienta in domeniul artelor plastice. Ne vom juca folosind diverse compozitii de culori, forme si texturi astfel incat obiectul final sa ne reprezinte in totalitate gusturile. La final fiecare participant va pleca acasa cu o cutiuta din lemn personalizata cu imagine specifice Craciunului.

ateliere de craciun

4. Atelier de modelaj – folosind pasta modelatoare cu uscare la aer vei realiza cele mai originale decoratiuni pentru bradul de Craciun.

atelier de craciun

5. Atelier de pictat tricouri – in cadrul acestui atelier vei invata sa pictezi tricouri folosind culori pentru textil cu rezistenta la spalare. Recomandam modelele de iarna dar incurajam creatiile proprii cat mai personale.

ateliere de craciun

6. Atelier de pictat tablouri – ce poate fi mai frumos decat sa le oferi de Craciun celor dragi un tablou pictat chiar de tine? Sub indrumrile artistilor nostri vei realiza un tablou pe panza in culori acrilice.

ateliere de craciun

7. Atelier de design floral – in cadrul acestui atelier un designer floral te va invata sa realizezi un aranjament ideal pentru a infrumuseta masa de Craciun.

atelier de craciun8. Atelier tehnica decoupage pe lumanari – vei invata sa dai o alta fata lucrurilor din jurul nostru. Vei contribui la transformarea impresionata, prin simplitatea ei, a unui obiect ce face parte din cotidian cu ajutorul tehnicii decoupage. Vei personaliza folosind o tehnica speciala lumanari decorative.

ateliere de craciun

9. Atelier de pictura pe ceainice – nimic nu se compara cu un ceai aromat baut in zilele geroase de iarna. La acest atelier te invatam sa personalizezi ceainice pentru intrebuintare personala sau pentru a le face cadou celor dragi.

ateliere de craciun

10. Atelier de decoartiuni din fetru – Noi iti punem la dispozitie materilalele necesare: fetru, ata, ace, panglica, nasturi etc, artistii iti vor arata pasii ce trebuie indepliniti, iar tu trebuie sa vii cu pofta de creatie si voie buna pentru realizarea celor mai dragalse decoratiuni pentru bradul de Craciun.

ateliere de craciun

11. Atelier de pictat cani – cafeaua sau ceaiul de dimineata au alt gust baute dintr-o cana personalizata chiar de tine 🙂 Folosind culori pentru ceramica rezistente la spalare vei personaliza doua cani.

ateliere de craciun

Informatii utile:

  • atelierele pot fi organizate in cadrul team building-urilor, a petrecerilor private sau alte evenimente
  • ele sunt adresate incepatorilor – artistii nostri ii vor indruma pe participanti pe parcursul intregului eveniment
  • lucrarile realizate raman la participanti
  • timpul recomandat pentru un atelier este de 1h30min
  • evenimentele pot avea loc la sediul nostru, in incinta companiei sau in alta locatie din Bucuresti sau din afara lui
  • acestea pot fi insotite de coffee break-uri, pauze de masa, conferinte etc
  • pot avea loc mai multe activitati simultan
  • pretul se stabileste in functie de numarul de persoane, locatie, durata etc
  • ne poti cere oferta personalizata la contact@artandhobbystudio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: