Ateliere creative de Craciun pentru copii

Art & Hobby Studio > craciun > Ateliere creative de Craciun pentru copii

Ateliere creative de Craciun pentru copii

Anul acesta cu mic, cu mare vom fi ajutoarele lui Mos Craciun pentru a realiza cele mai frumoase ornamente si cadouri pentru cei dragi.

Pornim in “turneu” cu echipa de artisti-spiridusi pentru a sustine ateliere in cadrul serbarilor, a evenimentelor scolare de sfarsit de an, petrecerilor corporate pentru copiii angajatilor si petrecerilor private.

Iata ce am pregatit:

  1. Atelier cu tema peisaj de iarna – la acest atelier folosirea imaginatiei este foarte importanta deoarece vom utiliza materiale obisnuite precum foi de hartie, panza, ata, sclipici, lipici in realizarea celor mai spectaculoase colaje cu tema Sarbatorilor de Iarna.

2. Atelier tehnica servetelului – Pe cat de simpla, pe atat de spectaculoasa, tehnica servetelului (decoupage) te ajuta sa oferi o alta imagine obiectelor din jurul tau chiar daca nu ai experienta in domeniul artelor plastice. Ne vom juca folosind diverse compozitii de culori, forme si texturi astfel incat obiectul final sa ne reprezinte in totalitate gusturile. La final fiecare participant va pleca acasa cu o cutiuta din lemn personalizata cu imagine specifice Craciunului.

3. Atelier de modelaj – folosind pasta modelatoare cu uscare la aer vei realiza cele mai originale decoratiuni pentru bradul de Craciun.

4. Atelier de pictat globuri – Folosind culori acrilice vom decora globuri din polistiren cu cele mai dragalase si imagini. La final vom avea cate doua globuri ideale pentru a fi puse in brad.

5. Atelier de reciclare creativa – fiecare copil va realiza din simple obiecte disponibile in orice gospodarie, decoratiuni personalizate pentru bradul de Craciun.

6. Atelier de pictat tricouri – in cadrul acestui atelier vei invata sa pictezi tricouri folosind culori pentru textil cu rezistenta la spalare. Recomandam modelele de iarna dar incurajam creatiile cat mai personale.

7. Atelier de pictat tablouri – ce poate fi mai frumos decat sa le oferi de Craciun celor dragi un tablou pictat chiar de tine? Sub indrumrile artistilor nostri vei realiza un tablou pe panza in culori acrilice.

8. Atelier floral – in cadrul acestui atelier ne vom juca si vom invata sa realizam cele mai frumoase aranjamete florale pentru masa de Craciun.

9. Atelier de felicitari – folosind tehnica quilling cei mici vor invata sa realizeze cele mai dragalase felicitari in care vor scrie urari de sfarsit de an pentru cei dragi.

Informatii utile:

  • atelierele pot fi organizate in cadrul petrecerilor private sau alte evenimente
  • ele sunt adresate copiilor de peste 3 ani – artistii nostri ii vor indruma pe participanti pe parcursul intregului eveniment
  • lucrarile realizate raman la participanti
  • timpul recomandat pentru un atelier este de 1h
  • evenimentele pot avea loc la sediul nostru, la scoala sau in alta locatie din Bucuresti sau din afara lui
  • pot avea loc mai multe activitati simultan
  • pretul se stabileste in functie de numarul de persoane, locatie, durata etc
  • ne poti cere oferta personalizata la contact@artandhobbystudio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: