ateliere creative de craciun pentru adulti

Ateliere creative de Crăciun pentru adulți – 2022

Suntem pe punctul de a ne lua rămas bun de la un an… cu de toate. Dar înainte de acest lucru vine Sărbătoarea Crăciunului, prilej de bucurie pentru toată lumea. Și pentru a marca acest eveniment am pregătit o serie de ATELIERE CREATIVE PENTRU ADULȚI ce pot fi organizate în cadrul evenimentelor private atât în format fizic, cât și online.

WINE & PAINT NIGHT OUT – CHRISTMAS EDITION

wine and paint de craciun

În cadrul acestui eveniment participanții se bucură de un vin bun și pictură. Vom alege o imagine specifică Sărbătorilor de iarnă pe care o vor reproduce în culori acrilice pe pânză urmând pașii străbătuți de un artist plastic. Tabloul realizat poate fi un cadou frumos pentru cineva drag sau poate întregi decorurile casei.

ATELIER DE PICTAT GLOBURI DE CRĂCIUN

atelier de pictat globuri de craciun pentru adulti

Folosindu-se de acrilice, culori pentru vitraliu, contururi, sclipici și alte accesorii, participanții vor realiza globuri personalizate ce vor sta la loc de cinste în bradul de Crăciun.

ATELIER DE MODELAJ ÎN PASTĂ CERAMICĂ

atelier de modelaj in pasta ceramica

Vom realiza decorațiuni pentru bradul de Crăciun folosindu-ne de un material foarte ascultător: pasta ceramică. Acesta se usucă la aer, este ușor de manevrat oferindu-le participanților posibilitatea să-și folosească imaginația în realizarea celor mai drăguțe figurine.

ATELIER DE PICTAT CEAINICE

Nimic nu se compară cu un ceai aromat băut în zilele geroase de iarnă. La acest atelier îi învățăm pe participanți să personalizeze ceainice pentru întrebuințare personală sau pentru a le face cadou celor dragi.

ATELIER DE PICTAT TRICOURI

atelier de pictat tricouri de craciun

Toata lume iubește lucrurile personalizate, iar dacă acest proces se face prin forțele proprii, satisfacția este și mai mare. Folosind culori pentru material textil, rezistente la spălare, participanții vor picta pe tricouri elemente specifice Crăciunului.

ATELIER TEHNICA DECOUPAGE PE LUMÂNĂRI

Tehnica șervețelului este pe cât de simplă, pe atât de spectaculoasă. Avantajul față de pictură este că șervețelele sunt deja imprimate cu diverse modele, participanții folosindu-și doar îndemânarea și imaginația pentru a le combina într-un mod cât mai creativ pentru a realiza cele mai frumoase lumânări decorative.

ATELIER DE DECORAȚIUNI DIN FETRU

atelier de craciun decoratiuni fetru

La acest atelier participanții vor realiza decorațiuni pufose pentru bradul de Crăciun. Având ca bază fetrul, se vor folosi de ață, ac, paiete și, bineînțeles instrucțiunile artistului nostru plastic.Informații Utile

  • atelierele pot fi organizate în cadrul team building-urilor, a petrecerilor private sau alte evenimente
  • ele sunt adresate începătorilor – artiștii noștri îi vor îndruma pe participanți pe parcursul întregului eveniment
  • lucrările realizate rămân la participanți
  • timpul recomandat pentru un atelier este de 1h30min
  • evenimentele pot avea loc la sediul nostru, în incinta companiei sau în altă locație din București sau din afara lui
  • acestea pot fi însoțite de coffee break-uri, pauze de masă, conferințe etc
  • pot avea loc mai multe activități simultan
  • prețul se stabilește în funcție de numărul de persoane, locație, durată etc
  • ne poți cere ofertă personalizată la contact@artandhobbystudio.ro

Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.