Ateliere de Martisor

Art & Hobby Studio > 1 martie > Ateliere de Martisor

Ateliere de Martisor

Nu puteam sa intampinam primavara altfel decat cu o serie de ateliere dedicate unuia dintre simbolurile ei: MARTISORUL.

Fie ca este vorba de martisoare traditionale reprezentand simboluri precum trifoi cu 4 foi, cosarul, potcoava si flori, sau martisoare moderne cu mesaje, litere, animalute si personaje  realizate prin tehnici deosebite acestea reprezita un motiv de bucurie pentru persoanele ce le poarta sau un cadou deosebit pentru cei dragi.

Propunerile noastre de ateliere cu tematica martisorului sunt:

ATELIER DE MARTISOARE DIN LEMN – folosind tehnica picturii in acrilic pe lemn vom realiza cele mai originale martisoare. Aceasta varianta este preferata datorita multitudinii de modele ce pot fi pictate, a faptului ca acrylicul se uscuca foarte usor la aer si datorita lacului de protectie acestea rezista foarte mult in timp.

 

 

ATELIER DE MARTISOARE DIN FETRU – in cadrul acestui atelier vom folosi un material delicat si pufos pentru a realiza prin decupaj si coasere cele mai dragalase martisoare.

 

ATELIER DE MODELAJ – folosind pasta modelatoare cu uscare la cuptor vom realiza martisoare originale reprezentand flori, animalute, obiecte talisman etc

 

 

 

 

 

 

 

ATELIER DE MARTISOARE QUILLING – metoda quilling presupune rasucirea unor fasii de hartie colorata cu ajutorul fusului special. Se obtin forme diferite care puse la un loc formeaza imagini compleze pe diverse teme.

 

 

ATELIER DE MARTISOARE BRODATE – avand ca suport etamina vom coase cu ajutorul acului si al atei imagini traditionale. Acest atelier are ca scop reamintirea anilor de scoala cand aveam astfel de proiecte si ne face o incursiune in minunata lume a traditiilor romanesti.

 

 

 

 

 

 

 

ATELIER DE PAPUSI MARTISOR DIN HARTIE – cu putina dibacie si creativitate vom da viata unor banale bucati de hartie transformandu-le in papusele simpatice.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ATELIER DE PICTAT MARTISOARE DIN CERAMICA – vom porni de la suporturi din ceramica de diverse forme (cercuri/patrate) pe care le vom picta in culori pentru ceramica si carora le vom atasa traditionalele snururi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ATELIER HANDMADE: MARTISOARE DIN NASTURI – fiecare avem acasa o cutie cu nasturi din care putem realiza adevarate opere de arata folosind un pic de indemanare si un strop de inspiratie. Te invatam noi cum la atelier.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ATELIER DE MARTISOARE CU APLICATII DE PAIETE SI MARGELE – pentru aceasta tehnica avem nevoie de foarte multe margelute dar si mai multa rabdare 🙂 procesul este destul de migalos dar rezultatul este spectaculos.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ATELIER DE CUTIUTE SUPORT PENTRU MARTISOARE – in cadrul acestui atelier fiecare participant va personaliza prin tehnica decoupage o cutiuta in care sa ofere cadou martisoarele.

 

Informatii utile:

  • atelierele pot fi organizate in cadrul team building-urilor, a petrecerilor private sau alte evenimente
  • ele sunt adresate incepatorilor – artistii nostri ii vor indruma pe participanti pe parcursul intregului eveniment
  • lucrarile realizate raman la participanti
  • timpul recomandat pentru un atelier este de 1h30min
  • evenimentele pot avea loc la sediul nostru, in incinta companiei sau in alta locatie din Bucuresti sau din afara lui
  • acestea pot fi insotite de coffee break-uri, pauze de masa, conferinte etc
  • pot avea loc mai multe activitati simultan
  • pretul se stabileste in functie de numarul de persoane, locatie, durata etc
  • ne poti cere oferta personalizata la contact@artandhobbystudio.ro

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: